De Camera En Microfoon Installeren

Inhoudsopgave:

De Camera En Microfoon Installeren
De Camera En Microfoon Installeren

Video: De Camera En Microfoon Installeren

Video: De Camera En Microfoon Installeren
Video: In Zoom je camera en microfoon testen en instellen (beter beeld en geluid) 2024, Mei
Anonim

Moderne communicatietechnologieën zijn zo ver gevorderd dat het momenteel niet nodig is om een telefoon te gebruiken om te bellen. Dit geldt met name voor internationale gesprekken, wat tot voor kort een vrij kostbare procedure was. Nu is het voldoende om een computer en internettoegang bij je te hebben. Om een gesprek te verzorgen heb je een webcam en koptelefoon nodig die met speciale programma's kunnen worden geïntegreerd.

De camera en microfoon installeren
De camera en microfoon installeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - toegang tot internet;
  • - microfoon en camera.

instructies:

Stap 1

De eerste stap is het kopen van een microfoon die voldoet aan alle eisen van uw computer en het programma waarmee u gaat communiceren. Skype herkent bijvoorbeeld niet alle soorten microfoons wanneer u probeert te praten. Selecteer bij gebruik degene die relatief recent is uitgebracht, aangezien de microfoons die in de komende 2-3 jaar worden uitgebracht, rekening houden met de populariteit van het Skype-programma.

Stap 2

Om een microfoon op een computer aan te sluiten, moet u software inslaan voor de werking ervan. Ondanks dat de nieuwste versies van besturingssystemen (zoals Windows 7) automatisch drivers voor nieuwe apparaten vinden via internet, is het handig om je eigen software bij je te hebben.

Stap 3

Zoek de juiste connector op uw computer en steek de microfoondraad erin. Als de software niet automatisch wordt gedetecteerd, plaatst u de schijf met stuurprogramma's in uw computer en volgt u de instructies voor installatie.

Stap 4

Om een webcam te installeren, moet u bijna dezelfde stappen uitvoeren als bij het aansluiten van een microfoon op een computer. Het algoritme van acties is hetzelfde. Hoogstwaarschijnlijk moet de webcam worden aangesloten via een USB-verbinding via een geschikte vrije poort. Nadat de camera op de computer is aangesloten, verschijnt een venster met de naam "Wizard nieuwe hardware gevonden" op de monitor. Ga hier op dezelfde manier te werk: als de software niet automatisch wordt geïnstalleerd, plaatst u de driverschijf die de webcam activeert. Als er geen schijf is, zoek dan naar stuurprogramma's op internet.

Aanbevolen: