Hoe Het Sleutelbestand Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Het Sleutelbestand Te Vinden
Hoe Het Sleutelbestand Te Vinden

Video: Hoe Het Sleutelbestand Te Vinden

Video: Hoe Het Sleutelbestand Te Vinden
Video: 03 How to Create Your First Account In depth version 2024, Mei
Anonim

Veel programma's hebben een sleutelbestand nodig voor hun werk. Het sleutelbestand bepaalt vaak de mogelijkheden van het programma, dus het kan zijn dat de gebruiker het verouderde bestand moet vervangen door een nieuw. Om dit te doen, moet u in sommige gevallen de locatie van het sleutelbestand weten.

Hoe het sleutelbestand te vinden
Hoe het sleutelbestand te vinden

instructies:

Stap 1

Bij het werken met de WebMoney-service gebruiken veel gebruikers het Keeper Classic-programma. Een van de opties om ermee te werken, gaat uit van de aanwezigheid van een sleutelbestand op de computer. Als u bent vergeten in welke map u het hebt opgeslagen, heeft u de mogelijkheid om het sleutelbestand op naam of extensie te vinden. De bestandsnaam komt overeen met het 12-cijferige WMID-nummer van uw account in het WebMoney-systeem en heeft de extensie *.kwm.

Stap 2

Open "Start" - "Zoeken". Voer uw WMID of sleutelbestandsextensie *.kwm in het zoekveld in. Klik op de knop Zoeken. Alle gevonden bestanden worden weergegeven in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop op het gevonden sleutelbestand en selecteer "Open map met het object" in het contextmenu.

Stap 3

Als u met Keeper Classic werkt, mag u de sleutel niet in leesbare tekst op uw computer opslaan. Het is het beste om het op een USB-flashstation aangesloten te houden terwijl u met WebMoney werkt. Pak de reservekopie van de sleutel in een archief en zet er een wachtwoord op, deze kopie kan op uw computer worden opgeslagen. Onthoud dat het veel veiliger is om de externe opslag van het E-NUM-systeem te kiezen als de plaats voor het opbergen van de sleutels. In dit geval wordt autorisatie uitgevoerd via sms, wat de veiligheid van het werken met WebMoney aanzienlijk verhoogt.

Stap 4

Sleutelbestanden zijn ook nodig om de meeste antivirusprogramma's te laten werken. Als je met Dr. Web werkt, heet het sleutelbestand drweb32.key en bevindt het zich in Program Files, in de map van het antivirusprogramma. Kaspersky Anti-Virus slaat het sleutelbestand niet op de computer op, het maakt alleen een overeenkomstige vermelding in het register.

Stap 5

Wat als u niet over het vereiste sleutelbestand beschikt? Wanneer u met Kaspersky Anti-Virus werkt, kunt u gratis maandelijkse proefsleutels gebruiken, deze kunnen worden verkregen van de Kaspersky Lab-website. Voor Dr. Web zijn er log-sleutelbestanden die officieel worden uitgegeven aan lezers van computerlogboeken. Zo'n sleutel is volledig functioneel; de geldigheidsduur is beperkt tot één of twee maanden.

Aanbevolen: