Hoe De Bestandsopslag Te Organiseren

Inhoudsopgave:

Hoe De Bestandsopslag Te Organiseren
Hoe De Bestandsopslag Te Organiseren
Anonim

Voortdurend aan het werk op de computer, het creëren van verschillende bestanden en documenten, merkte je plotseling dat het geheugen praktisch vol is en de informatie die je al snel nergens meer kunt opslaan. Maar ga niet naar de winkel om een nieuwe computer te kopen. U kunt eenvoudig de opslag van bestanden organiseren op externe media, waaronder schijven en USB-media, kortweg flashdrives genoemd.

Hoe de bestandsopslag te organiseren
Hoe de bestandsopslag te organiseren

Noodzakelijk

computer

instructies:

Stap 1

Om de opslag van uw bestanden te organiseren, moet u ze eerst ordenen. Organiseer bestanden en documenten in mappen. Mappen kunnen worden gesorteerd op aanmaakdatum, bestand of documenttype. Plaats bijvoorbeeld facturen in de ene map, contracten in een andere. U bepaalt zelf hoe het voor u handiger is om alles in het systeem te brengen. Dit is de meest optimale benadering om dit probleem op te lossen, dus probeer het serieus te nemen.

Stap 2

Koop meerdere schijven in de winkel. Plaats de schijf in het station. Wanneer het begint, kopieert u de mappen ernaartoe. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de map. Selecteer in het geopende venster de optie "Kopiëren". Open vervolgens via "Deze computer" het schijfvenster. Zoek op de taakbalk de opdracht "Branden" en klik erop.

Stap 3

In plaats van de bestanden te kopiëren, kunt u ze naar schijf sturen. Klik ook met de rechtermuisknop op een map of bestand. Selecteer in het menu dat wordt geopend de opdracht "Verzenden". U krijgt een lijst te zien waar u uw bestand naartoe kunt sturen. Klik op "DWD RW Drive E". De bestanden worden naar schijf gestuurd. Je hoeft alleen maar op "Opslaan" te klikken. Het is ook vermeldenswaard dat de naam van de schijf kan worden aangeduid met een andere letter, omdat alles op computers anders wordt weergegeven.

Stap 4

Het is nog eenvoudiger om de opslag van bestanden op een USB-stick te organiseren. Om dit te doen, sluit u het aan op een USB-poort. Verstuur vervolgens, net als in het vorige geval, bestanden, mappen of documenten door de optie "Verwisselbare media" in het menu te kiezen. En dat is alles, u hoeft verder niets in te drukken. Een flashdrive is ook handig omdat u er een grote hoeveelheid informatie op kunt opslaan en deze met een wachtwoord kunt beschermen tegen ongewenste ogen. Het neemt weinig ruimte in beslag, dus je kunt het in een lade opbergen.

Stap 5

U kunt een externe USB-drive aanschaffen met een geheugencapaciteit van 250 GB of meer. U kunt er alle informatie van uw computer naar overzetten en meerdere back-ups maken.

Aanbevolen: