Hoe Ip-telefonie Te Organiseren

Inhoudsopgave:

Hoe Ip-telefonie Te Organiseren
Hoe Ip-telefonie Te Organiseren

Video: Hoe Ip-telefonie Te Organiseren

Video: Hoe Ip-telefonie Te Organiseren
Video: Настройка IP АТС Yeastar S20 для работы с WiFi IP телефонами ATCOM 2024, Mei
Anonim

Om IP-telefonie te configureren, moet u de aspecten van de werking en configuratie van de PBX kennen. Als u niet over de benodigde vaardigheden beschikt, kunt u ook contact opnemen met de technische ondersteuningsspecialisten van de provider voor hulp.

Hoe ip-telefonie te organiseren
Hoe ip-telefonie te organiseren

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Schaf een programmeerbare PBX aan op kantoor met gecentraliseerde bediening en een pc-verbindingsfunctie. Dit is handig als u weet hoe u telefooncentrales vanaf een computer moet programmeren - daar heeft u toegang tot meer gedetailleerde instellingen.

Stap 2

Selecteer uw VoIP-provider. Laat u in dit geval niet alleen leiden door de prijslijst van het bedrijf, maar ook door zijn reputatie. Het is ook wenselijk om de voorkeur te geven aan een bedrijf dat de uitvoering van IP-telefoniediensten zal bieden met de mogelijkheid van een gecentraliseerd controlesysteem. Het is het beste om uw keuze niet te stoppen bij 1-2 bedrijven, aangezien er nu in bijna alle steden genoeg van zijn.

Stap 3

Ga naar de website van het providerbedrijf van uw keuze en laat vervolgens een verzoek om verbinding met hen achter. Ontvang een login en wachtwoord om toegang te krijgen tot het systeem, waarna u ook wordt voorzien van gegevens om het gedeelte met financiële informatie over de status van uw persoonlijke account in te voeren, die u binnen een bepaalde periode moet aanvullen, afhankelijk van de vastgestelde regels voor het gebruik van IP-telefonie.

Stap 4

Koop de benodigde apparatuur - PBX-adapter, kabels, enz. Stel uw PBX zo in dat uw nummer als stadsnummer wordt gebruikt. Zorg ervoor dat u bij het programmeren van de PBX de instructies van de provider volgt.

Stap 5

Als u er geen heeft en u bent nog niet eerder in aanraking gekomen met het programmeren van telefooncentrales, neem dan contact op met de klantenservice om een specialist te bellen. Op zichzelf is het opzetten van een PBX met behulp van een computer niet ingewikkeld, dus probeer ook de instructies voor uw telefoon te bekijken met betrekking tot de programmering.

Aanbevolen: