Verkeer Volgen

Inhoudsopgave:

Verkeer Volgen
Verkeer Volgen
Anonim

Het is niet moeilijk om erachter te komen hoeveel verkeer er in een bepaalde periode is ontvangen en verzonden. Met de speciaal hiervoor ontwikkelde software is dit eenvoudig te controleren. Dit kan handig zijn als het tariefpakket voor internettoegang uitgaat van een betaling per megabyte voor verkeer.

Verkeer volgen
Verkeer volgen

Noodzakelijk

  • - PC met Windows OS geïnstalleerd;
  • - toegang tot een pc met beheerdersrechten;
  • - een firewall geconfigureerd rekening houdend met de toestemming van de geïnstalleerde software.

instructies:

Stap 1

Download gratis software voor verkeersboekhouding. Het kan bijvoorbeeld NetWorx-software zijn. Op de website van de ontwikkelaar kun je twee versies van het programma downloaden: Portable en Installer. De eerste optie omvat het starten van het programma zonder installatie; in het tweede geval moet het programma worden geïnstalleerd. Download voor het gemak van verder werk de draagbare versie.

Stap 2

Maak in elke partitiemap waar aangepaste documenten zijn opgeslagen een NetWorx-map. Voor het gemak kunt u het op een flashkaart maken om het programma op verschillende pc's te kunnen uitvoeren. Pak het archief dat is gedownload van de site van de ontwikkelaar uit in de gemaakte map. Ga erin en voer het bestand networx.exe uit.

Stap 3

Wanneer u het programma voor de eerste keer start, past u de basisparameters aan voor verder werk. Selecteer de meest geschikte taal voor het weergeven van tekst in de programmavensters en de netwerkadapter waarvan u het verkeer wilt controleren. Als er meerdere adapters zijn, kunt u het item "Alle verbindingen" aanvinken, waarmee u al het verkeer op de pc kunt regelen. Klik op Voltooien.

Stap 4

Het NetWorx-pictogram verschijnt in het systeemvak. Dubbelklik erop - het hoofdvenster wordt geopend met alle statistieken. Ga naar het bijbehorende tabblad om meer gedetailleerde informatie te bekijken.

Populair per onderwerp