Een Persoon Volgen Via Een Computer A

Inhoudsopgave:

Een Persoon Volgen Via Een Computer A
Een Persoon Volgen Via Een Computer A

Video: Een Persoon Volgen Via Een Computer A

Video: Een Persoon Volgen Via Een Computer A
Video: Hoe werkt een computer? 2024, April
Anonim

Mensen hebben de neiging zich zorgen te maken over familie en vrienden, zich zorgen te maken over waar ze op dit moment zijn. Om altijd op de hoogte te zijn van hun bewegingen, kunt u de persoon volgen via een computer.

Je kunt een persoon volgen via een computer
Je kunt een persoon volgen via een computer

instructies:

Stap 1

Gebruik speciale sites van mobiele operators waarmee u een persoon online via een computer kunt volgen. Als u MTS-services gebruikt, helpt de Mpoisk-website u (de link bevindt zich hieronder). De locatie van MTS-, Beeline- en Megafon-abonnees wordt bepaald door de Locator-service te activeren. Om verbinding te maken, stuurt u een sms met de tekst LOGIN naar nummer 7888. U ontvangt gegevens om het gedeelte "Locator" op de MTS-website in te voeren, waar u informatie kunt krijgen over de bewegingen van andere abonnees. De kosten van de service bedragen 100 roebel per maand. U kunt het ook vanaf uw mobiele telefoon gebruiken. Zoals voor andere mobiele operators, hebben ze momenteel niet dergelijke middelen om de locatie van een persoon online te volgen.

Stap 2

Probeer een persoon op een computer te volgen met behulp van de Maps-info-site. Met dit portaal kunt u de huidige coördinaten krijgen van de locatie van mensen, auto's en verschillende objecten. Als uw familieleden of vrienden een mobiele telefoon of tablet hebben waarop GPS is ingeschakeld, kunt u hun bewegingen op de kaart volgen. Toegang tot de zoekservice, die wordt betaald, wordt uitgevoerd door login en wachtwoord.

Stap 3

Als u de eigenaar van een site wilt volgen, kunt u dit doen door de technische gegevens van de bijbehorende bron te bekijken, die meestal beschikbaar zijn om te bekijken. Voer in een zoekmachine de zin "Wie is" in en de naam van de site waarin u geïnteresseerd bent. Let bij de ontvangen gegevens op het regel IP-adres. Kopieer de waarde en voer deze in een van de zoekmachines in. U zult zien in welk land en in welke plaats de eigenaar van de site zich kan bevinden. Op dezelfde manier kunt u mensen op een computer volgen als u de IP-adressen van hun computers kent.

Aanbevolen: