Hoe Het Verkeer Op Het Lokale Netwerk Te Beperken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Verkeer Op Het Lokale Netwerk Te Beperken
Hoe Het Verkeer Op Het Lokale Netwerk Te Beperken

Video: Hoe Het Verkeer Op Het Lokale Netwerk Te Beperken

Video: Hoe Het Verkeer Op Het Lokale Netwerk Te Beperken
Video: Van 18-jarige CEO naar lifehacker met succesvol bedrijf: het verhaal van Oliver Op de Beeck 2024, April
Anonim

Verkeersbeheer betekent het beheren van gebruikerstoegang (boekhouding, statistieken en monitoring). Verkeersbeperking omvat het blokkeren van bepaalde sites, het tarief van het verbruik bij de in- en uitgang, evenals het werkschema. U kunt het verkeer op het lokale netwerk regelen met behulp van verschillende programma's.

Hoe het verkeer op het lokale netwerk te beperken
Hoe het verkeer op het lokale netwerk te beperken

Noodzakelijk

  • - User Gate-programma;
  • - Lan2net NAT-firewall.

instructies:

Stap 1

Om het verkeer in het lokale netwerk te beperken, installeert u het programma Lan2net NAT Firewall op uw computer. Start het op.

Stap 2

Gebruik het programma om quota's voor inkomend en uitgaand verkeer in te stellen, ongewenste sites te blokkeren en de blokkering van ongewenste IP-adressen in te stellen. Om een site te blokkeren, zet u simpelweg de URL op de zwarte lijst.

Stap 3

Beperk de toegang tot sites van bepaalde onderwerpen. Selecteer gewoon de gewenste categorie uit de 30 in de lijst. Dit programma helpt ook om het tijdschema voor gebruikers in te stellen. Tegelijkertijd kan de computer e-mail verzenden en ontvangen en heeft hij toegang tot bedrijfsportalen.

Stap 4

Tel verkeer met behulp van Lan2net NAT Firewall. Zo kunt u het totale verkeer van elke computer op het lokale netwerk achterhalen.

Stap 5

Installeer de User Gate-software. Gebruik het om lijsten met verboden of toegestane domeinnamen, IP-adressen te maken. U hoeft slechts een deel van de URL-tekenreeks in te voeren om toegang tot alle sites waar deze aanwezig is toe te staan of te weigeren. Geef bereiken op voor gebruikers van IP-adressen.

Stap 6

Gebruik de User Gate om de toegangssnelheid te beperken, de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse verkeersconsumptielimiet voor een groep of een enkele gebruiker te definiëren.

Stap 7

Installeer de Kerio-toepassing op uw computer. Verlaag de snelheid van uitgaand verkeer en inkomende data met de Bandwidth Limiter-module. Om dit te doen, stelt u bovenaan het dialoogvenster de waarden in van de limieten voor het overdragen van grote hoeveelheden gegevens.

Stap 8

Onderaan het venster worden de snelheidswaarden ingesteld voor gebruikers die hun verkeerslimiet hebben overschreden. Om de toegang tot bepaalde adressen te beperken, opent u de VPN-clientinstellingen, zoekt u het tabblad IP-adressen en geeft u op tot welke van deze adressen deze gebruiker toegang kan hebben.

Aanbevolen: