Een Computer Volgen

Inhoudsopgave:

Een Computer Volgen
Een Computer Volgen

Video: Een Computer Volgen

Video: Een Computer Volgen
Video: Hoe werkt een computer? 2024, April
Anonim

Als u wilt weten wanneer uw computer is ingeschakeld of andere bewerkingen die op uw computer zijn uitgevoerd, kunt u het programma Expert Home gebruiken. Met dit programma kunt u op elk moment alles zien wat u op uw computer doet. Het is niet moeilijk om dit programma te downloaden en te configureren.

Een computer volgen
Een computer volgen

Noodzakelijk

Expert Home-software, computer

instructies:

Stap 1

Download het programma van internet of koop het in een winkel. Op dit moment maakt informatietechnologie het mogelijk om vrijwel elke software zonder problemen te vinden. De volgende stap is het installeren van het programma.

Stap 2

Klik op het setup-bestand Setup.exe. De installatiewizard wordt gestart. De installatiewizard van het programma voert bijna alle acties automatisch uit en u hoeft alleen maar de installatiemap op te geven, dat wil zeggen het volledige pad waarin het programma zich op uw computer zal bevinden.

Stap 3

Selecteer vervolgens de installatiemap van het programma, klik op "Volgende". Het programma wordt geïnstalleerd en u moet een snelkoppeling naar het bureaublad installeren, dus vink het vakje aan dat zegt dat u akkoord gaat en klik op "Voltooien". Het programma is geïnstalleerd. De hoofdprocedure voor het installeren van het programma is nu voltooid. Nu moet je het programma zelf aanpakken.

Stap 4

Om dit te doen, moet u het geïnstalleerde programma uitvoeren. De snelkoppeling bevindt zich op het bureaublad of in het menu Start. Na de eerste lancering van het programma, moet u het wachtwoord invoeren dat u nodig hebt om het programma in te voeren. Bedenk een complex wachtwoord en onthoud het.

Stap 5

Daarna is het mogelijk om het programma in volledige modus te gebruiken. Om de bezochte sites te bekijken, moet u op het tabblad Websites in het programma klikken. Daar kunt u de adressen van alle bezochte sites bekijken vanaf de dag dat het programma werd geïnstalleerd tot de laatste keer dat de computer werd opgestart.

Stap 6

Vergeet ook de functionaliteit van dit programma niet. Als u de ingedrukte toetsen op uw computer wilt bekijken, moet u het tabblad "Ingedrukte toetsen" raadplegen. U kunt ook alle schermafbeeldingen bekijken die met een bepaald interval door het programma zijn gemaakt. Welnu, de laatste functie van het programma is om de tijd te bekijken waarop de computer werd in- en uitgeschakeld. Iedereen kan dit programma voor zichzelf aanpassen.

Aanbevolen: