Hoe Een Game Zonder Schijf Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Game Zonder Schijf Te Spelen
Hoe Een Game Zonder Schijf Te Spelen

Video: Hoe Een Game Zonder Schijf Te Spelen

Video: How to Play Any PS4 Games On Your PC (Official) 2022, December
Anonim

Tegenwoordig plaatsen pc-gamefabrikanten krachtige bescherming op hun schijven om te voorkomen dat programma's en games worden gekopieerd en afgespeeld zonder de schijf. Als gevolg hiervan kunt u alleen met de originele schijf in het programma spelen en ermee werken. Is er een manier om dit systeem te omzeilen? Ja. Een bepaald niveau van bescherming wordt overwonnen door virtuele schijven te maken.

Hoe een game zonder schijf te spelen
Hoe een game zonder schijf te spelen

Het is nodig

Computer, gameschijf of virtuele schijfimage, programma

instructies:

Stap 1

Het spel is dus al geïnstalleerd. Dubbelklik op de spelsnelkoppeling. Zoek het op het bureaublad van je computer, of in het menu Start, of in de map waarin het spel is geïnstalleerd. Is het spel begonnen zonder een schijf? Dus je kunt zo spelen. Het startte niet en vraagt ​​om een ​​schijf te plaatsen - ga naar de volgende stap.

Stap 2

Installeer een programma op uw computer dat virtuele schijfstations kan maken. Deamon Tools lite onderscheidt zich van de gratis en beschikbare. Als u een game-cd hebt, plaatst u deze in de drive en maakt u een virtuele kopie. Om dit te doen, selecteert u de optie "Afbeelding maken" in het programma, zoekt u in het juiste schijfvenster en wacht u tot de procedure is voltooid. Sla daarom de gemaakte afbeelding op uw computer op.

Stap 3

Nu kun je het spel starten zonder een schijf. Zoek de opgeslagen virtuele afbeelding en voer deze uit met behulp van het programma. U kunt ook games uitvoeren die van internet zijn gedownload in de vorm van afbeeldingen. Als het niet start, is de schijfbescherming te sterk. Probeer een betaalde versie van het programma te kopen of probeer een ander programma.

Populair per onderwerp