Hoe Te Spelen Il 2

Inhoudsopgave:

Hoe Te Spelen Il 2
Hoe Te Spelen Il 2

Video: Hoe Te Spelen Il 2

Video: Comptine d'un autre été - Amélie [Piano Tutorial] (Synthesia) 2022, November
Anonim

De IL-2 Sturmovik-game is een van de meest populaire vluchtsimulators. Om het te leren spelen, heeft een beginner tijd nodig voor training, omdat de gameplay zo dicht mogelijk bij het besturen van een echt vliegtuig ligt.

Hoe te spelen il 2
Hoe te spelen il 2

instructies:

Stap 1

Om je eerste vlucht te maken, start je het spel en selecteer je het item "Quick Editor" in het menu. Selecteer rechtsboven in het scherm je favoriete vliegtuig. De La-7, La-5FN, BF-109G2 zijn gemakkelijker te bedienen. Klik vervolgens op de knop rechts van de lijst met vliegtuigen. Stel in de geavanceerde instellingen die zijn verschenen de brandstofreserve in op 25% - dit zal het gewicht van het vliegtuig verminderen en daarom beter beheersbaar zijn.

Stap 2

Kies een van de kaarten. Als u dit niet selecteert, zal er tijdens de vlucht zeelucht zijn, wat de visuele presentatie zal verslechteren. Klik vervolgens op "Vertrek". Voeg direct vermogen toe, probeer een snelheid van minimaal 250 km/u aan te houden.

Stap 3

Om te leren landen, start u het spel en selecteert u de eenvoudige editor. Na het laden van de kaart vlieg je naar het dichtstbijzijnde vliegveld. Stel je snelheid opnieuw in voordat je gaat landen. Houd het op ongeveer 240 km / u. Begin te landen voor het begin van de baan (baan), maar in plaats van te landen, trek je het stuur naar achteren en laat je het gaspedaal los. Als gevolg hiervan zal het vliegtuig snelheid en hoogte verminderen en aan het begin van de baan landen. Schakel vervolgens de motoren uit en trek de rem aan. Houd de rem ingedrukt om te proberen het vliegtuig snel te stoppen.

Stap 4

Volg deze stappen om op te stijgen. Beweeg de gashendel tot een minimum. Druk op Selecteer motor 1, selecteer motor 2, selecteer alle motoren en draai de kleppen naar de startpositie. Druk de gashendel een beetje in en verhoog deze geleidelijk. Na acceleratie zal het vliegtuig zelfstandig opstijgen. Trek de kleppen en het landingsgestel in.

Stap 5

Om te beginnen met schieten, selecteert u in de eenvoudige editor een groot vliegtuig als vijand en schakelt u zijn wapens uit ("Geen wapens" in de "Gevechtsbelasting") zodat het u niet kan aanvallen. Probeer na het uitvliegen op je tegenstander te schieten vanuit verschillende afstanden, hoeken, enz. Na een tijdje trainen doe je voldoende ervaring op.

Populair per onderwerp