Een Persoon Vinden In Skype

Inhoudsopgave:

Een Persoon Vinden In Skype
Een Persoon Vinden In Skype

Video: Een Persoon Vinden In Skype

Video: Een Persoon Vinden In Skype
Video: Skype Instructie Filmpje - Tutorial - Skypen voor ouderen 2024, April
Anonim

Met het Skype-programma kunt u de gesprekspartner in realtime zien en horen: praten met familieleden, vrienden, zakenpartners, huishoudelijke en zakelijke problemen bespreken en u geen zorgen maken over de kosten van communicatie. En u kunt binnen een paar minuten de juiste persoon op Skype vinden.

Een persoon vinden in Skype
Een persoon vinden in Skype

instructies:

Stap 1

Voordat u met zoeken begint, moet u er rekening mee houden dat uw gesprekspartner moet zijn geregistreerd in het Skype-systeem. Dit is een must, anders vind je niemand. Maak verbinding met internet en voer het programma uit.

Stap 2

Log in op het systeem met uw gebruikersnaam en wacht tot het Skype-dialoogvenster wordt geopend. Als de toepassing al actief is, opent u het venster vanuit het systeemvak op de taakbalk door met de linkermuisknop op het bijbehorende pictogram te dubbelklikken.

Stap 3

Om het zoekformulier op te roepen, kunt u ofwel knoppen of opdrachten in het menu gebruiken. Verken de applicatie-interface. Er is een knop Een contactpersoon toevoegen aan de linkerkant van het venster. Het wordt gedupliceerd door de opdracht in de bovenste menubalk. Klik op Contacten en selecteer de eerste opdracht, Een contact toevoegen, in het contextmenu.

Stap 4

Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend. U kunt de juiste persoon zoeken aan de hand van vier parameters: zijn e-mailadres, telefoonnummer, volledige naam of bijnaam waaronder de persoon is geregistreerd in het Skype-systeem. In dit geval is het niet nodig om alle velden in te vullen, u kunt slechts één parameter gebruiken voor de zoekopdracht.

Stap 5

Voer de informatie die u heeft in het daarvoor bestemde veld in en beweeg de muiscursor over de knop Toevoegen, of wacht een paar seconden. Om niet willekeurig de verschillende opties te doorlopen, vraagt u de persoon die u aan uw lijst wilt toevoegen vooraf welke bijnaam hij gebruikt in het Skype-systeem - dit zal het gemakkelijker maken om hem te vinden.

Stap 6

Wanneer de lijst met overeenkomsten die door uw verzoek zijn gegenereerd, wordt geopend, klikt u met de linkermuisknop op het pictogram van de persoon die u wilde vinden. Er wordt een extra dialoogvenster geopend, klik op de knop Toevoegen en stuur een verzoek om de gevonden gebruiker toe te voegen aan uw lijst met contacten met behulp van de knop Verzoek verzenden.

Aanbevolen: