Hoe Een Persoon Van Een Foto Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Persoon Van Een Foto Te Verwijderen
Hoe Een Persoon Van Een Foto Te Verwijderen

Video: Hoe Een Persoon Van Een Foto Te Verwijderen

Video: Hoe Een Persoon Van Een Foto Te Verwijderen
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, April
Anonim

U kunt een persoon van een foto verwijderen met Adobe Photoshop. Dit is niet zo moeilijk als het op het eerste gezicht lijkt. Natuurlijk, als je de "juiste" tools gebruikt. Vergelijkbare manipulaties helpen om bijna elk object van de foto te verwijderen.

Het is niet moeilijk om zelfs zo'n persoon van een foto te verwijderen …
Het is niet moeilijk om zelfs zo'n persoon van een foto te verwijderen …

Noodzakelijk

Adobe Photoshop CS2 of hoger

instructies:

Stap 1

Open Adobe-Photoshop. Druk op Ctrl + O om de originele afbeelding te selecteren of sleep het pictogram naar het werkgebied van het programma.

Stap 2

Eerst moet je over de menselijke figuur schilderen. Bovendien moet je het zo schilderen dat het wordt gemaskeerd met de achtergrondkleur. Het eindresultaat hangt sterk af van deze stap. Voor werk is het beter om een middelgrote borstel met vage randen te nemen. Het is handig om tijdens het schilderen een kleur te selecteren met het gereedschap Pipet. Om dit te doen, klikt u eenvoudig met de pipet naast het te schilderen gebied en als resultaat wordt de gewenste kleur actief.

Stap 3

Nadat de vorm is overschilderd, neemt u de Patch Tool. Omcirkel er een klein fragment van de afbeelding mee en gebruik de linkerknop om het opzij te slepen. In dit geval wordt het selectiegebied gevuld met een achtergrond uit het gebied dat u opgeeft. Bij het inbrengen van een patch is het erg belangrijk om elk stuk zorgvuldig te selecteren. Allereerst moet je ervoor zorgen dat het gekopieerde fragment van alle kanten zo goed mogelijk past in de nieuwe omgeving.

Stap 4

Gelukkig neemt het programma de aanpassing van het fragment qua helderheid en contrast over. Maar soms kan de pleister toch iets lichter of donkerder zijn dan nodig. Ga in dit geval, zonder de selectie uit het gebied te verwijderen, naar het menu "Afbeeldingen" en selecteer "Helderheid / Contrast". Pas de parameters aan en pas het resultaat toe. Als u klaar bent, kunt u het gereedschap Kloonstempel en het retoucheerpenseel voor stippen gebruiken om het te verfijnen.

Aanbevolen: