Een Persoon Vinden Op Ip-adres

Een Persoon Vinden Op Ip-adres
Een Persoon Vinden Op Ip-adres

Video: Een Persoon Vinden Op Ip-adres

Video: Track the Location of Anyone On the Internet! 2022, September
Anonim

Elke computer op een lokaal of wereldwijd netwerk heeft zijn eigen ip-adres. Als u dit weet, kunt u de locatie van de website achterhalen. Daarom kunt u met behulp van moderne technologieën een persoon vinden op ip-adres.

Hoe een persoon te vinden op ip-adres
Hoe een persoon te vinden op ip-adres

instructies:

Stap 1

Om een ​​persoon te vinden op ip-adres, moet je hem eerst te weten komen. Dit kan met de gebruikelijke MS Outlook mailclient. U moet een brief van de gezochte persoon krijgen en deze openen in een postverzamelprogramma.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op het adres van de afzender en selecteer het gedeelte "Eigenschappen", zoek het tabblad "Details" erin. Naast de naam van de auteur van de brief is er een veld "Ontvangen", dat het IP-adres van de persoon bevat. Als de computer van de afzender is aangesloten op het lokale netwerk, wordt het ip-adres van de gateway aangegeven.

Stap 3

Op internet kunt u veel diensten zien die u zullen helpen een persoon te vinden op zijn ip-adres. De meeste geven echter informatie over de provider en niet over de locatie van de computer.

Stap 4

U kunt het ip dus controleren op de website www.2ip.ru. Ga op de hoofdpagina naar het tabblad "IP-adresinformatie". Voer de beschikbare nummers in het lege veld in en krijg informatie door op de knop "Controleren" te klikken. Als resultaat van de zoekopdracht ontvangt u gegevens over de provider, waarmee u aan de hand van zijn ip-adres kunt achterhalen waar de persoon zich bevindt.

Stap 5

Je kunt een persoon ook vinden op zijn IP via de bekende dienst www.ip-whois.net. Als resultaat van het controleren van de gegevens op het netwerkadres, ontvangt u niet alleen de naam en regio van de provider, maar ook het adres van zijn kantoor met een Google-kaart.

Stap 6

U kunt de locatie op ip-adres achterhalen door het hulpprogramma LanWhoIs op uw computer te installeren. Om een ​​persoon op ip-adres te vinden, voert u de beschikbare nummers in het daarvoor bestemde veld in en klikt u op de knop "Verzoek".

Stap 7

Helaas is het IP-adres niet altijd statisch, maar verandert het elke keer dat u verbinding maakt met het netwerk. Daarnaast veranderen sommige gebruikers bewust hun ip-nummer. In dergelijke gevallen zal het onmogelijk zijn om betrouwbare informatie over de locatie te verkrijgen.

Populair per onderwerp