Wat Te Doen Als Ik De Andere Persoon Op Skype Helemaal Niet Kan Horen?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als Ik De Andere Persoon Op Skype Helemaal Niet Kan Horen?
Wat Te Doen Als Ik De Andere Persoon Op Skype Helemaal Niet Kan Horen?

Video: Wat Te Doen Als Ik De Andere Persoon Op Skype Helemaal Niet Kan Horen?

Video: Wat Te Doen Als Ik De Andere Persoon Op Skype Helemaal Niet Kan Horen?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Je belt een vriend op Skype, vertelt hem iets en als reactie daarop: stilte. Het probleem kan zowel bij uw luidsprekers als bij de microfoon van uw gesprekspartner liggen. U moet uw accessoires instellen om correct te werken.

Wat te doen als ik de andere persoon op Skype helemaal niet kan horen?
Wat te doen als ik de andere persoon op Skype helemaal niet kan horen?

Om Skype goed in te stellen, moet u de hardware, instellingen in Windows en in het programma zelf op beide computers controleren - op die van u en op de pc van de gesprekspartner.

Uw computer instellen

Van uw kant moet u controleren of de ingebouwde luidsprekers, luidsprekers of hoofdtelefoons werken. Zorg ervoor dat het apparaat correct is aangesloten op uw computer en dat het is ingeschakeld. En eerst moet je erachter komen - werkt het geluid buiten Skype? Zet gewoon muziek of een film op je pc aan en als het geluid hoorbaar is, ligt het probleem ergens anders. Als er geen geluid is, moet u de geluidsstuurprogramma's bijwerken. U kunt ze installeren met behulp van de schijf die bij uw computer / laptop is geleverd of deze downloaden op de officiële website van de fabrikant.

Daarna moet je naar de geluidsinstellingen in Skype ("Extra" - "Instellingen") gaan en het gewenste apparaat selecteren in de regel "Speakers". Als er meerdere zijn, experimenteer dan. Ernaast zit een geluidstestknop, waarmee je kunt controleren of het geluid werkt. Nadat u de instellingen hebt opgeslagen, moet u het Echo / SoundTestService-contact selecteren en een testoproep maken. De robot zal je helpen om ervoor te zorgen dat het geluid echt werkt.

Als alles in orde is met je speakers (koptelefoon), dan zit het probleem in het systeem van je gesprekspartner.

De computer van de gesprekspartner configureren

Als in uw geval het probleem met de luidsprekers zou kunnen zijn, heeft uw gesprekspartner hoogstwaarschijnlijk een probleem met de microfoon. Je hebt hem nodig om te controleren of de microfoon goed is aangesloten op de computer. Het apparaat is mogelijk op de verkeerde connector aangesloten (de microfoonconnector bevindt zich meestal aan de achterkant van de systeemeenheid en is roze).

Daarna moet u ervoor zorgen dat de microfoon is ingeschakeld. Tijdens een gesprek in Skype zit in het gespreksvenster een knop met een microfoonpictogram, waarmee je het apparaat aan en uit kunt zetten. Als dit pictogram in een rood, doorgestreept vierkant staat, betekent dit dat de andere persoon per ongeluk zijn microfoon heeft gedempt. Om het in te schakelen, moet u opnieuw op deze knop klikken.

U kunt controleren of de microfoon werkt in de instellingen van het programma zelf ("Extra" - "Instellingen" - "Geluidsinstellingen"). U kunt het apparaat ook testen via een testoproep naar de robot.

Als u problemen ondervindt, zoals vervormd of onderbroken geluid tijdens een gesprek, volgt u deze stappen. Om te beginnen moet u Skype afsluiten en vervolgens via het menu "Start" de opdracht "Uitvoeren" selecteren. Voer in het venster dat verschijnt "% appdata% / Skype" in en druk op Enter. De Skype-map wordt geopend, waar u het shared.xml-bestand moet verwijderen. Na het herstarten van het programma zouden de geluidsproblemen moeten verdwijnen.

Aanbevolen: