Hoe Nod32 Updaten Vanaf Een USB-stick

Inhoudsopgave:

Hoe Nod32 Updaten Vanaf Een USB-stick
Hoe Nod32 Updaten Vanaf Een USB-stick

Video: Hoe Nod32 Updaten Vanaf Een USB-stick

Video: Hoe Nod32 Updaten Vanaf Een USB-stick
Video: Nod32 Antivirus baza obnovleniya qilish 2024, Mei
Anonim

Om NOD32 handmatig bij te werken op een computer die geen toegang tot internet heeft, moet u deze configureren om updates te kunnen ontvangen van een computer die wel toegang heeft tot internet. Als de computers zich op een lokaal netwerk bevinden, kan degene die toegang heeft tot internet van tijd tot tijd updates downloaden en een bron zijn voor alle anderen.

Hoe nod32 updaten vanaf een USB-stick
Hoe nod32 updaten vanaf een USB-stick

Noodzakelijk

Computer, NOD32, flashstation

instructies:

Stap 1

Op een computer met internettoegang moet u het licentiebestand en de updatesleutels in NOD32 plaatsen.

Stap 2

Druk achtereenvolgens op "F5 - Update - Instellingen - Mirror", waarna u het pad naar de uitgebreide map moet specificeren. Nu worden tijdens de update constant databases in deze map samengevoegd. Druk vervolgens op "F5 - Update - Instellingen - Lokaal netwerk" en stel "Huidige gebruiker" in.

Stap 3

Druk nu op de computer waarop u de database moet bijwerken op "F5 - Update - Update Server - Wijzigen - Toevoegen". Vervolgens moet u het pad registreren naar de computer die de updates bevat. Dit pad is opgegeven als de server voor updates. Op een computer die updates ontvangt via het lokale netwerk, is het niet nodig om updatesleutels in te voeren.

Stap 4

Daarna moet u de basis naar de tweede computer overbrengen. Download hiervoor het licentiebestand voor NOD32 en plak het in het programma. Maak nu een willekeurige map op de schijf. Je moet een spiegel maken in NOD32. Druk vervolgens op "F5 - Update - Extra update-instellingen - Instellingen - Mirror". Op het item "Maak een spiegel" moet u een vinkje zetten. Geef vervolgens het pad op naar de map die is gemaakt en update NOD32. Nu kunt u naar de eerder gemaakte map gaan. De updatedatabases verschijnen in deze map. Zet de map met de databases neer op de USB-stick.

Stap 5

Op een andere computer moet u het pad naar de flashdrive registreren als server voor updates. Selecteer vervolgens het eerder opgegeven pad naar de map als de server voor updates. In dit geval is het niet nodig om een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Nu kun je updaten.

Aanbevolen: