Hoe Kaspersky Updaten Zonder Licentie In

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky Updaten Zonder Licentie In
Hoe Kaspersky Updaten Zonder Licentie In

Video: Hoe Kaspersky Updaten Zonder Licentie In

Video: Hoe Kaspersky Updaten Zonder Licentie In
Video: How To Fix Kaspersky Update Stuck at 86% (Solved) 2024, April
Anonim

De grootste moeilijkheid bij het updaten van Kaspersky Anti-Virus houdt verband met de noodzaak om een licentie aan te schaffen om de databases bij te werken. De kosten van een dergelijke licentie zijn vrij hoog. Het is mogelijk om deze beperking te omzeilen door gebruik te maken van het speciale Frost_KIS-programma en de mogelijkheid om Kaspersky bij te werken vanaf een proefversie van 30 dagen. Dit is heel eenvoudig te doen, de hele procedure bestaat uit zes stappen en duurt niet langer dan drie minuten.

Hoe te updaten
Hoe te updaten

Noodzakelijk

Frost_KIS programma

instructies:

Stap 1

Het is noodzakelijk om Kaspersky Anti-Virus uit te schakelen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het antiviruspictogram op de taakbalk en selecteer het menu-item "Afsluiten" (het laagste item in het menu). Dit moet worden gedaan zodat Kaspersky Anti-Virus het niet als een virus verwijdert wanneer het Frost_KIS-programma wordt gestart.

Stap 2

U moet het Frost_KIS-programma openen en op de knop "Activering resetten" klikken. Wacht tot het programma bevestigt dat de activering succesvol is gereset, waarna je het programma kunt afsluiten.

Stap 3

Het is noodzakelijk om het programma "Frost_KIS" te verwijderen, nadat het eerder is opgeslagen in een met een wachtwoord beveiligd archief of op een extern opslagmedium. Als dit niet wordt gedaan, wordt het programma Frost_KIS onherstelbaar verwijderd wanneer Kaspersky Anti-Virus voor het eerst als virus wordt gestart.

Stap 4

Zorg ervoor dat uw computer is verbonden met internet. Dit is nodig om de proefversie van Kaspersky Anti-Virus voor een periode van 30 dagen te activeren. Als uw computer niet is verbonden met internet, moet u een verbinding tot stand brengen.

Stap 5

Zoek Kaspersky Anti-Virus in het menu Start en open het. Selecteer in het venster dat verschijnt het item "Proefversie activeren" en klik op de knop OK. Daarna moet u wachten tot het einde van de activering en dit venster sluiten.

Stap 6

Klik met de rechtermuisknop op het antiviruspictogram op de taakbalk en selecteer het menu-item Update (het bovenste item in het menu). Klik in het geopende programmavenster op de knop "Update uitvoeren". Daarna verandert het uiterlijk van de knop in "Stop update" en worden hieronder de duur en grootte van updates weergegeven. Nadat de update is voltooid, heeft de knop weer de vorm "Update uitvoeren".

Aanbevolen: