Hoe Het Verkeersverbruik Te Verminderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Verkeersverbruik Te Verminderen?
Hoe Het Verkeersverbruik Te Verminderen?
Anonim

Niet alle gebruikers hebben een snelle onbeperkte internetverbinding. Voor degenen die betalen voor het gebruikte verkeer, worden de problemen van het opslaan ervan behoorlijk relevant.

Hoe het verkeersverbruik te verminderen?
Hoe het verkeersverbruik te verminderen?

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om het verkeer te verminderen. Allereerst moet u advertenties en flash in uw browser blokkeren. Pop-ups niet toestaan. Als het probleem van het besparen van verkeer zeer acuut is, schakel dan het bekijken van afbeeldingen uit. U kunt de gewenste afbeelding altijd bekijken door er met de rechtermuisknop op te klikken en "Toon" te selecteren in het contextmenu.

Stap 2

Gebruik browsers die hun eigen cache hebben. Door de aanwezigheid van een cache kunt u verkeer besparen wanneer u dezelfde pagina's opnieuw bezoekt. Bovendien openen pagina's sneller, omdat een deel van de gegevens uit de cache wordt gewist. Opera AC-browser is in dit opzicht erg handig. Dit is de Opera-browser, aangepast door de gebruikersgemeenschap, met veel extra instellingen. De Mozilla Firefox-browser heeft ook een eigen cache.

Stap 3

Om verkeer te besparen, is het erg handig om de Handy Cache-caching-proxyserver te gebruiken, u kunt dit programma gratis downloaden van internet. Een proxyserver is ingebed tussen internet en de browser, die al het verkeer door zichzelf laat gaan en de gegevens die in de programma-instellingen zijn gemarkeerd, naar de cache schrijft. Tegelijkertijd kunnen verkeersbesparingen oplopen tot 50% of meer.

Stap 4

Een aanzienlijke vermindering van het verkeersverbruik kan worden bereikt door gebruik te maken van de diensten van gratis internetdiensten die gzip-compressie van pagina's uitvoeren. Een van de beste diensten van dit soort is Web Warper: https://webwarper.net/ru/. De gebruiker betaalt voor het comprimeren van de pagina's door de advertentiebanner te bekijken bovenaan de pagina's die worden geopend.

Stap 5

Een advertentiebanner kan eenvoudig worden geknipt met behulp van de hierboven genoemde Handy Cache-proxyserver. Open hiervoor de broncode van de pagina die is bekeken via webwarper.net, zoek de scripttekenreeks voor het advertentieblok erin en plak deze in het proxyfilter. De banneradvertentie wordt niet meer op uw pagina's weergegeven.

Stap 6

Een andere goede service van dit type is de verkeerscompressor: https://www.tcompressor.ru/. Toegegeven, de beste kwaliteit wordt alleen bereikt met een betaald abonnement. In de gratis modus is de service vaak niet beschikbaar of traag.

Aanbevolen: