Hoe Het Netsnoer In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Netsnoer In Te Stellen
Hoe Het Netsnoer In Te Stellen

Video: Hoe Het Netsnoer In Te Stellen

Video: Hoe Het Netsnoer In Te Stellen
Video: Hoe monteer ik een kroonsteentje? 2024, Mei
Anonim

Computers worden gecombineerd in een lokaal netwerk om gebruikers een snelle uitwisseling van informatie tussen pc's te bieden. Een andere reden voor het maken van dit soort netwerk is om gelijktijdige toegang tot het virtuele web vanaf beide apparaten te configureren.

Hoe het netsnoer in te stellen
Hoe het netsnoer in te stellen

instructies:

Stap 1

Onthoud één feit: om een lokaal netwerk te creëren tussen twee pc's met internettoegang, hebt u drie netwerkkaarten nodig. Koop één kabel en het benodigde aantal adapters.

Stap 2

Sluit twee netwerkkaarten aan op de computer die wordt aangesloten op de internetkabel. Stel uw internetverbinding in. Zorg ervoor dat het correct werkt.

Stap 3

Sluit de tweede kaart met een netwerkkabel aan op een soortgelijk apparaat dat in de tweede computer is geïnstalleerd. Open vervolgens het deel- en netwerkcentrum. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram dat de tweede netwerkkaart symboliseert en selecteer vervolgens het item met de naam "Eigenschappen". Vink "Internet Protocol TCP / IPv4" aan en klik op de knop "Eigenschappen".

Stap 4

Vul het IP-adres als volgt in: 222.222.222.1. Sla de instellingen voor deze adapter op en navigeer naar de instellingen van een andere computer. Om dit te doen, zet u het apparaat aan en gaat u verder met het configureren van de netwerkkaart op dezelfde manier als beschreven in de vorige stap. Stel de benodigde instellingen voor deze adapter in en sla op.

Stap 5

Ga nu terug naar de eerste pc. Open het deel- en netwerkcentrum. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de webverbinding. Eigenschappen openen. Selecteer "Toegang". Vink het vakje aan naast 'Alle computers op het lokale netwerk toestaan deze internetverbinding te gebruiken'.

Stap 6

Geef in het volgende veld het lokale netwerk op dat door uw computers wordt gevormd. Zet het internet uit en aan. Vergeet niet op de tweede computer te controleren op webtoegang.

Aanbevolen: