Hoe Een Afbeelding Op Het Bureaublad In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Afbeelding Op Het Bureaublad In Te Stellen
Hoe Een Afbeelding Op Het Bureaublad In Te Stellen

Video: Hoe Een Afbeelding Op Het Bureaublad In Te Stellen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Windows 10: Bureaublad aanpassen 2023, Januari-
Anonim

De afbeeldingen die we op het bureaublad van onze computer installeren, worden wallpapers genoemd. Achtergronden maken deel uit van een persoonlijk thema en elk account, als meerdere mensen de computer gebruiken, kan voor elke eigenaar een andere achtergrond hebben. Achtergronden drukken niet alleen de stijl en voorkeuren van de eigenaar van de computer uit, maar kunnen ook ontspannen of juist afstemmen op het werk.

Hoe een afbeelding op het bureaublad in te stellen
Hoe een afbeelding op het bureaublad in te stellen

instructies:

Stap 1

Het instellen van een afbeelding als achtergrond is heel eenvoudig. Laten we stap voor stap bekijken hoe u een afbeelding op het bureaublad installeert in Windows Vista en Windows 7. In andere besturingssystemen, zoals MacOS en Linux, lijken deze stappen erg op elkaar.

Windows 7: Het eerste dat u moet doen, is met de rechtermuisknop op het bureaublad klikken en "Personaliseren" selecteren in het contextmenu. In het venster dat verschijnt, ziet u onderaan "Bureaubladachtergrond". Klik op deze inscriptie en in een nieuw geopend venster ziet u de regel "Bestandslocatie". U kunt niet alleen de standaardafbeeldingen kiezen, maar ook afbeeldingen die van internet zijn gedownload of uw eigen foto's. Klik hiervoor op de knop Bladeren en zoek het gewenste bestand, klik vervolgens op OK in het dialoogvenster en op OK in het venster Bureaubladachtergrond. Behang instellen.

Stap 2

Windows Vista: Net als in de instructies voor Windows 7, moet u met de rechtermuisknop op het bureaublad klikken en "Personalisatie" selecteren in het contextmenu. Selecteer vervolgens de optie "Bureaubladachtergrond" in de lijst. Zoek vervolgens de knop "Bladeren" op het scherm en selecteer de gewenste afbeelding, klik vervolgens op OK in het dialoogvenster en op OK in het venster Bureaubladachtergrond. Behang instellen.

Stap 3

Een alternatieve manier is om de gewenste afbeelding of foto te openen in het Windows-programma voor het bekijken van afbeeldingen. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer Instellen als bureaubladachtergrond. Behang instellen.

Populair per onderwerp