Hoe Het Stuur In Het Spel Af Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Stuur In Het Spel Af Te Stellen
Hoe Het Stuur In Het Spel Af Te Stellen

Video: Hoe Het Stuur In Het Spel Af Te Stellen

Video: Hoe Het Stuur In Het Spel Af Te Stellen
Video: Fietsonderhoud: hoe stel ik mijn ahead-balhoofd af? 2024, Mei
Anonim

Dankzij computerspellen die het gebruik van het stuur ondersteunen, kan de speler zich een echte bestuurder voelen. Voordat u echter de "bestuurdersstoel" inneemt, moet u deze functie correct in het spel configureren.

Hoe het stuur in het spel af te stellen
Hoe het stuur in het spel af te stellen

instructies:

Stap 1

Installeer een game die stuurbediening ondersteunt. Plaats de game-cd in het station. Tijdens de installatie moet je de gewenste map selecteren waar het spel zich zal bevinden, waarna de bestanden erin worden uitgepakt. Zodra de game op uw pc is geïnstalleerd, start u deze en begint u met het instellen van uw stuur.

Stap 2

Sluit het stuur aan op uw computer. Meestal zijn moderne modellen aangesloten via een USB-connector. Sluit de aansluitdoos aan die het apparaat van stroom voorziet. Sluit eerst de draden aan die vanaf de pedalen naar de stuurbasis gaan. Verbind vervolgens het stuur met de computer via een USB-kabel en sluit vervolgens de voeding aan.

Stap 3

Stel het stuur correct af. Na het starten van de geïnstalleerde game, open je de subsectie "Opties". Daarin moet u het item "Besturingsinstellingen" selecteren. Zodra het venster is geopend, ziet u secties zoals Toetsenbordvoorkeuren, Muisvoorkeuren en Alternatieve bedieningselementen. Afhankelijk van de versie van het spel, kunnen de menu-items een andere naam hebben.

Stap 4

Open het menu Alternatieve besturing om het roer aan te passen. Klik op de actie onder het kopje Gas en wacht op de optie om de parameter op het scherm te wijzigen. Druk daarna op het gaspedaal op je stuur en je kunt de geselecteerde actie repareren. Om de stuurparameters te wijzigen, moet u het stuur in de juiste richting draaien. Daarnaast kun je ook extra handige parameters instellen die beschikbaar zijn in het spel en deze aan de stuurknoppen "hangen".

Stap 5

Sla de nieuwe parameters op nadat u alle wijzigingen hebt aangebracht. Start een nieuw spel en controleer hoe het stuur werkt. Sommige apparaatmodellen reageren mogelijk niet erg snel en soepel op de acties van de speler. Maar na een paar ritjes te hebben gemaakt, "ontwikkel je het stuur", waarna alle ongemakken vanzelf verdwijnen.

Aanbevolen: