Hoe Het Stuur En De Pedalen Af te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Stuur En De Pedalen Af te Stellen
Hoe Het Stuur En De Pedalen Af te Stellen

Video: Hoe Het Stuur En De Pedalen Af te Stellen

Video: Hoe Het Stuur En De Pedalen Af te Stellen
Video: SHIMANO SPD KLIKPEDALEN, HOE KLIK JE VEILIG LOS EN VAST: Zo doe je dat 2024, Mei
Anonim

Computerstuur en -pedalen zijn moderne invoerapparaten waarmee je de volledige emoties in racesimulators kunt ervaren. Een stuur en goed afgestelde pedalen kunnen niet alleen veel kleurrijke horloges opleveren, maar je ook helpen om te leren autorijden.

Hoe het stuur en de pedalen af te stellen
Hoe het stuur en de pedalen af te stellen

instructies:

Stap 1

Sluit het stuur en de pedalen aan op uw computer. Het is niet altijd mogelijk om deze apparaten rechtstreeks via het USB-protocol aan te sluiten - voor computers met onvoldoende stroomreserves kunnen deze invoerapparaten zwaar worden belast. In dit geval zijn goedkope USB-hubs te vinden bij de meeste elektronicawinkels.

Stap 2

Nadat u verbinding heeft gemaakt, moet u het apparaatstuurprogramma installeren. De meeste fabrikanten leveren hun speelsets met cd's met alle software die je nodig hebt om je stuur en pedalen goed te laten werken. Hoewel het stuur en de pedalen door Windows kunnen worden gedetecteerd, zelfs zonder de originele stuurprogramma's (zoals een USB-spelapparaat), garandeert alleen de aanwezigheid van "native" stuurprogramma's volledige compatibiliteit en functionaliteit van het spelsysteem.

Stap 3

Kalibreer het stuur en de pedalen. Kalibratie is een empirische fijnafstemming van uw invoersysteem. Het feit is dat alle computers verschillende kenmerken hebben (vermogen, gevoeligheid, klokfrequentie van de processor), versies van besturingssystemen, en het is mogelijk om de waarden van de stuurwielrotatie, drukkracht en reactiesnelheid alleen empirisch te selecteren. Zelfs testpiloten van Formule 1 op raceauto's doen soortgelijke operaties! Om te kalibreren, opent u het Configuratiescherm, selecteert u Apparaten en vervolgens Gameapparaten.

Stap 4

Open "USB-apparaatstuur [fabrikant]". U kunt de gevoeligheid wijzigen door aan het stuur te draaien, de pedalen in te drukken en de gewenste parameters te selecteren. U moet de schuifregelaar verplaatsen om de gevoeligheid en reactiesnelheid te wijzigen. Keer in de toekomst terug naar dit instellingenpaneel om de gewenste waarden voor elke autosimulator te selecteren.

Stap 5

Download en installeer een lichtgewicht race-emulator. Het is aan te raden om een spel te gebruiken met eenvoudige bediening voor het beheersen en afstellen van het stuur en de pedalen - op deze manier kun je de ideale instellingen vinden en leren hoe je moet rijden. Als je meteen een moeilijke race gaat proberen, ben je misschien tevreden met weinig of verlies je het vertrouwen in jezelf. Elke game uit de Ford Racing, FlatOut-serie kan om te beginnen een optimale emulator zijn. Testraces in Need For Speed: World zijn ook geweldig om je stuur- en pedaalinstellingen te testen. Speel de race, bekijk de kwaliteit van de setting. Kalibreer opnieuw als dit niet uitkomt.

Aanbevolen: