Hoe De Snelheid Van Het Bekijken Van Video's Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van Het Bekijken Van Video's Te Verhogen
Hoe De Snelheid Van Het Bekijken Van Video's Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Van Het Bekijken Van Video's Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Van Het Bekijken Van Video's Te Verhogen
Video: Грунтовка развод маркетологов? ТОП-10 вопросов о грунтовке. 2024, April
Anonim

U kunt de snelheid van het bekijken van video's op verschillende manieren verhogen. Het hangt allemaal af van het formaat, de grootte en de manier waarop de video wordt bekeken. Uiteraard spelen ook software en drivers een belangrijke rol in dit vraagstuk.

Hoe de snelheid van het bekijken van video's te verhogen
Hoe de snelheid van het bekijken van video's te verhogen

instructies:

Stap 1

De meest voorkomende bron van videoproblemen is software die niet is bijgewerkt (of zelfs niet is geïnstalleerd). Om de video correct te laten werken in de normale modus (d.w.z. het bekijken van een videobestand op een computer), moet u enkele technische aanbevelingen opvolgen. Allereerst moet u de stuurprogramma's voor de videokaart en geluidskaart installeren; u kunt de meest geschikte versies vinden met behulp van het Everest-hulpprogramma. Voor een correcte werking kan het ook geen kwaad om de DirectX-versie bij te werken. Als u Windows XP heeft geïnstalleerd, is het raadzaam om deze te upgraden naar Service Pack 3.

Stap 2

Om de video correct te bekijken, is het raadzaam om codecs te installeren. Een universeel pakket zoals het K-Lite Codec Pack is prima. Het kan nog steeds geen kwaad om een mediaspeler naar keuze te installeren. Het is natuurlijk wenselijk dat er een is die vaak wordt bijgewerkt en alle gangbare formaten ondersteunt (bijvoorbeeld Light Alloy). Spelers die "standaard" of verouderd zijn, kunnen trage videoprestaties veroorzaken. Tegelijkertijd moet er rekening mee worden gehouden dat bij het bekijken van een video van een schijf de hele reden in de schijf kan zitten en dat het tijdens het remmen waarschijnlijk beter is om deze video van de schijf naar de computer te gooien en te bekijken het op normale snelheid.

Stap 3

Soms vertraagt de video of veroorzaakt deze fouten bij het online kijken. Meestal is dit te wijten aan het feit dat er een oude versie van de browser is geïnstalleerd (met name de standaard voor Windows XP - Internet Explorer), maar soms lost zelfs het updaten van de standaardbrowser het probleem niet op. De meest correcte oplossing zou zijn om een alternatieve browser naar keuze te installeren: Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera. U moet Flash Player ook regelmatig bijwerken voor een juiste weergave (volg de link onder de link

Aanbevolen: