Hoe De Snelheid Van Een Flashstation Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van Een Flashstation Te Verhogen?
Hoe De Snelheid Van Een Flashstation Te Verhogen?

Video: Hoe De Snelheid Van Een Flashstation Te Verhogen?

Video: Hoe De Snelheid Van Een Flashstation Te Verhogen?
Video: How to Upgrade laptop RAM and How to Install laptop Memory 2019 - Faster laptop - Beginners 2024, April
Anonim

Als, wanneer u een USB-opslagapparaat op uw computer aansluit, het systeem een bericht weergeeft waarin staat dat dit apparaat sneller kan werken, betekent dit dat u verouderde stuurprogramma's hebt geïnstalleerd. Het kan ook te maken hebben met de aansluiting van apparaten op de poorten op het voorpaneel.

Hoe de snelheid van een flashstation te verhogen?
Hoe de snelheid van een flashstation te verhogen?

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het USB-stuurprogramma op uw computer is geïnstalleerd. U kunt de versie ervan bekijken in de lijst van het menu Programma's toevoegen/verwijderen in het configuratiescherm van de computer. Het is gemakkelijker om de aanwezigheid ervan te controleren - wanneer het apparaat is aangesloten op de juiste interface, geeft het systeem een bericht weer waarin staat dat het apparaat niet wordt herkend.

Stap 2

Als u een bericht op uw computer ziet waarin staat dat uw USB-apparaat mogelijk sneller is, download en installeer dan het USB 2.0-stuurprogramma. U kunt de installatieschijf ook gebruiken voor apparatuur die met deze interface werkt, bijvoorbeeld een schijf voor een telefoon of speler, software voor een printer, enzovoort. Zorg ervoor dat de versie van de driver die je nodig hebt zich daar bevindt, deze is meestal te vinden op schijven van 2008 en later.

Stap 3

Probeer de verbindingspoort van het apparaat te wijzigen. Bij het werken met de poorten op het voorpaneel van de systeemeenheid is vaak een afname van de snelheid van opslagapparaten merkbaar, dit komt door het feit dat ze met minder spanning worden gevoed. Haal de USB-stick uit de computer en gebruik andere connectoren.

Stap 4

Als er een verbinding is met de USB-poort van de computer met een extra kabel (bijvoorbeeld verschillende verlengsnoeren), elimineer deze dan, want vaak ligt de reden voor de snelheidsvermindering van de flashdrive precies in de slechte kwaliteit van de verbinding draden.

Stap 5

Hetzelfde geldt voor spelers en mobiele apparaten: probeer de originele kabels te gebruiken die bij de apparatuur worden geleverd. Het gebruik van kabels van lage kwaliteit leidt niet alleen tot een afname van de snelheid, maar ook tot een snellere uitval van USB-poorten en daarmee verbonden apparaten. Dit is zeldzaam, maar het gebeurt wel, dus het is het beste om de apparatuur niet te riskeren.

Aanbevolen: