Informatie Kopiëren

Inhoudsopgave:

Informatie Kopiëren
Informatie Kopiëren

Video: Informatie Kopiëren

Video: Informatie Kopiëren
Video: Video tutorial: planitem kopiëren 2024, Mei
Anonim

Het eerste en belangrijkste doel van de computer en het internet is het uitwisselen van informatie. En om gegevens uit te wisselen, moeten ze worden gekopieerd. Voor deze eenvoudige handeling biedt de computer verschillende mogelijkheden.

Selecteer het stuk informatie dat u wilt kopiëren met de cursor of een toetsencombinatie
Selecteer het stuk informatie dat u wilt kopiëren met de cursor of een toetsencombinatie

Noodzakelijk

  • Computer;
  • Inbegrepen programma (teksteditor, browser, etc.)

instructies:

Stap 1

Selecteer het stuk informatie dat u wilt kopiëren met de cursor of een toetsencombinatie. Druk vervolgens tegelijkertijd op de toetsen "Ctrl-C". U hoeft hiervoor de toetsenbordindeling niet te wijzigen. Nu is de tekst naar het klembord gekopieerd, u kunt deze in een ander bestand plakken. Om een deel of een heel grafisch bestand te kopiëren, selecteert u ook het gewenste fragment met de cursor en drukt u op dezelfde toetsencombinatie.

Stap 2

Markeer de gewenste informatie en druk op de toets rechts van de rechter Alt-toets (met de cursor op de lijst). Selecteer in het pop-upmenu met de pijltoetsen op het toetsenbord de regel "Kopiëren" en druk op de toets "Enter". U hoeft de pijltjestoetsen niet te gebruiken, maar beweegt u eenvoudigweg met de cursor over de bijbehorende opdracht en drukt u op de linkermuisknop. Het fragment wordt naar het klembord gekopieerd.

Stap 3

Selecteer een stukje informatie met de cursor of met het toetsenbord. Beweeg eroverheen en klik met de rechtermuisknop. Gebruik in het pop-upmenu de muis of de pijltjestoetsen (zoals in de vorige versie) om de opdracht "Kopiëren" te selecteren. Het fragment staat al op het klembord.

Aanbevolen: