Films Opslaan In In

Inhoudsopgave:

Films Opslaan In In
Films Opslaan In In

Video: Films Opslaan In In

Video: Films Opslaan In In
Video: أفضل 10 أفلام في 2017 2024, Mei
Anonim

Sommige pc-gebruikers ondervinden problemen bij het werken met Windows Movie Maker, bijvoorbeeld het opslaan van een voltooide film of een gemaakte diavoorstelling. In feite verschilt het opslaan van een bestand in dit programma niet veel van het opslaan van een eenvoudig bestand in een teksteditor. Maar als u nog steeds problemen ondervindt bij het uitvoeren van deze bewerking, is dit artikel iets voor u.

Hoe films op te slaan
Hoe films op te slaan

Noodzakelijk

Windows Movie Maker-software

instructies:

Stap 1

Nadat u klaar bent met het werken met het videobestand, moet u het opslaan. Dit kan via het menu "Bestand". Klik op dit menu, selecteer "Filmbestand opslaan". Deze actie kan ook worden uitgevoerd door op de knop "Opslaan op computer" te klikken, die zich op het paneel "Bewerkingen met films" bevindt.

Stap 2

Voer in de vervolgkeuzelijst zowel de bestandsnaam als de filmnaam in. Als deze lijst niet de map bevat waarin u uw film wilt opslaan, klikt u op de knop Bladeren. Zoek in het geopende venster naar de gewenste map. U kunt ook een nieuwe map aanmaken: klik op de knop "Nieuwe map" en voer de bestandsnaam in. Als het veld voor het invoeren van een nieuwe map nog niet actief is, drukt u op F2.

Stap 3

Standaard wordt de film in de beste kwaliteit opgeslagen. Als u eerder een andere kwaliteit hebt geselecteerd, klikt u op "Beste computerafspeelkwaliteit (aanbevolen)". In het veld Instellingsinformatie wordt alle instellingsinformatie weergegeven.

Stap 4

Als je andere filminstellingen wilt gebruiken, klik je op 'Geavanceerde opties weergeven' en kies je een andere instelling. Klik na het opslaan van de film op de knop "Voltooien". Ga naar de opslagmap om een opgeslagen film te controleren. U kunt het bestand uitvoeren door te dubbelklikken of met de rechtermuisknop op het bestand te klikken door "Openen" of "Openen met" te selecteren.

Aanbevolen: