Hoe Bibliotheken Te Koppelen

Inhoudsopgave:

Hoe Bibliotheken Te Koppelen
Hoe Bibliotheken Te Koppelen

Video: Hoe Bibliotheken Te Koppelen

Video: Hoe Bibliotheken Te Koppelen
Video: Yoleo instructievideo: inloggen en je bieb-pas koppelen 2024, Mei
Anonim

Een bibliotheek is een softwaremodule die is ontworpen om de standaardmogelijkheden van een programma uit te breiden. Elke specifieke bibliotheek is nodig om strikt aangewezen geautomatiseerde ontwerptaken uit te voeren of om specifieke documentatie te creëren. Laten we eens kijken naar de manieren om bibliotheken met elkaar te verbinden aan de hand van het voorbeeld van het Compass 3D-programma

Hoe bibliotheken te koppelen
Hoe bibliotheken te koppelen

instructies:

Stap 1

Gebruik een van de volgende methoden om de bibliotheek te verbinden met het Compass 3D-programma. Start de applicatie, ga naar het hoofdmenu en selecteer het item "Service". Zoek vervolgens het subitem "Bibliotheekbeheer". Selecteer in het linkerdeel van het venster dat verschijnt het item dat overeenkomt met de naam van de bibliotheek die u nu wilt verbinden.

Stap 2

Roep in het rechterdeel van hetzelfde venster het contextmenu op en selecteer de opdracht "Universeel mechanisme". Klik daarna op de knop "Verbinden". Wacht, het moet even duren. Nadat er een rode vlag voor de bibliotheek verschijnt, kunt u het venster sluiten, de bibliotheek is verbonden. Deze methode is geschikt als het automatische bibliotheekbeheersysteem niet is aangeroepen.

Stap 3

Gebruik de tweede methode om de bibliotheek te koppelen. Voer het programma uit. Selecteer in het hoofdmenu "Extra" en vervolgens "Bibliotheekbeheer". Er verschijnt een venster. Selecteer aan de linkerkant de bibliotheek waarin u geïnteresseerd bent. Dubbelklik in het rechterdeel van het venster op dezelfde bibliotheek. Er moet wat tijd verstrijken. Hierdoor wordt alle inhoud van de geselecteerde bibliotheek weergegeven. Als alle inhoud open is en zonder fouten wordt weergegeven, is de geselecteerde bibliotheek met succes verbonden.

Stap 4

Volg de onderstaande stappen om verbinding te maken met de fotorealistische bibliotheek. Het zal de basismogelijkheden van het programma aanzienlijk uitbreiden en u kunt het niet alleen gebruiken als een universele ontwerptool, maar ook als een middel om texturen en reclamemateriaal te maken.

Stap 5

Voeg de beschrijving toe om de Photorealistic-bibliotheek te installeren. Open vervolgens het gedownloade photoreal.msi-archief. Daarna moet u de instructies van de installatiewizard volgen. Geef het pad naar het installatiebestand van de bibliotheek op. Het zou photoreal.rtw moeten heten. Het programma bepaalt automatisch de installatielocatie van de bibliotheekgegevens.

Aanbevolen: