Hoe Bibliotheken In Kompas Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Bibliotheken In Kompas Te Verbinden
Hoe Bibliotheken In Kompas Te Verbinden

Video: Hoe Bibliotheken In Kompas Te Verbinden

Video: Hoe Bibliotheken In Kompas Te Verbinden
Video: КОМПАС-3D. Урок подключение библиотек 2024, Mei
Anonim

De bibliotheek is een softwaremodule die is ontworpen om de standaardmogelijkheden van het KOMPAS-3D-programma uit te breiden. Elke bibliotheek richt zich op een specifieke CAD-taak die ontwerpdocumentatie genereert.

Hoe bibliotheken in kompas te verbinden
Hoe bibliotheken in kompas te verbinden

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - geïnstalleerd programma Compass.

instructies:

Stap 1

Verbind de bibliotheek op twee manieren met Compass. Het eerste geval wordt gebruikt wanneer het bibliotheekbeheersysteem niet op het scherm wordt opgeroepen. Start het Compass-programma, ga naar het hoofdmenu, selecteer het item "Service", selecteer in het menu het item "Bibliotheekbeheer".

Stap 2

Klik in het linkerdeel van het venster op het item dat overeenkomt met de bibliotheek die u wilt verbinden. Rechts in het venster, om de bibliotheek met het "Kompas" te verbinden, opent u het contextmenu erop, selecteert u de opdracht "Universeel mechanisme" en vervolgens "Verbinden". Wacht tot de rode vlag verschijnt, dit betekent dat de bibliotheek succesvol is verbonden.

Stap 3

Gebruik de tweede methode om de bibliotheek aan Compass te koppelen. Om dit te doen, selecteert u in het hoofdmenu van het programma het item "Service" en vervolgens "Bibliotheekbeheer". Ga naar de linkerkant van het besturingssysteemvenster, klik op het linkbibliotheekitem, bijvoorbeeld "Werktuigbouwkunde".

Stap 4

Dubbelklik in het rechterdeel van het venster op de bibliotheek, wacht tot deze is verbonden, de inhoud zou moeten openen. Als alles open is en de inhoud van deze bibliotheek wordt weergegeven op het scherm, dan is de verbinding voltooid.

Stap 5

Verbind de "Fotorealistische" bibliotheek met "Compass". Deze bibliotheek is handig voor gebruik bij reclameactiviteiten, bij het visualiseren van producten. Het bevat een aanzienlijke selectie van realistische materialen en texturen, en u kunt er ook aangepaste schaduw-, licht-, achtergrond- en omgevingselementen aan toevoegen. Om het te installeren, voert u het archief photoreal.msi uit en volgt u de instructies van de installatiewizard.

Stap 6

Verbind daarna de bibliotheek met behulp van de manager in het Compass-programma. Voeg eerst een beschrijving van deze bibliotheek toe, ga dan naar het venster voor weergaveselectie en selecteer het bestand photoreal.rtw. Het pad voor het verbinden van bibliotheken met het programma is C: / Program Files /, dan de map met het programma, standaard is dit de ASCON-map, dan KOMPAS-3D V10, en de Libs-map staat erin.

Aanbevolen: