Hoe De Muis Los Te Koppelen Van De Laptop

Inhoudsopgave:

Hoe De Muis Los Te Koppelen Van De Laptop
Hoe De Muis Los Te Koppelen Van De Laptop

Video: Hoe De Muis Los Te Koppelen Van De Laptop

Video: Hoe De Muis Los Te Koppelen Van De Laptop
Video: Hoe een draadloze muis op een laptop aan te sluiten 2024, Mei
Anonim

Een probleem waar veel laptopbezitters mee te maken hebben, is het ingebouwde touchpad, waardoor ze niet kunnen typen als ze per ongeluk worden aangeraakt. Het uitschakelen van zo'n ingebouwde muis is een zeer eenvoudige zaak, dus problemen met het touchpad bij het werken in tekst zouden niet langer moeten optreden.

Hoe de muis los te koppelen van de laptop
Hoe de muis los te koppelen van de laptop

Noodzakelijk

Laptop met touchpad

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om dit probleem op te lossen. Als er een faalt, ga dan verder met de volgende. Probeer eerst op Fn + F9 te drukken.

Stap 2

Volg het pad Start - Configuratiescherm - Muis. Ga naar het tabblad "Hardware" en selecteer daar "touchpad". Klik vervolgens op de knop Uitschakelen.

Stap 3

Ga naar de site waar je drivers kunt downloaden voor jouw laptopmodel. Voer daar het model in, het besturingssysteem dat u hebt geïnstalleerd en selecteer het apparaat waarvoor u de driver wilt vinden - het touchpad. Download en installeer de driver op uw laptop. Nadat de laptop opnieuw is opgestart, worden de stuurprogramma's van kracht en zijn er extra opties voor uw touchpad, waaronder het uitschakelen ervan.

Stap 4

Ga naar Bios. Druk op F2 of Del terwijl de computer opnieuw opstart. Blauw scherm - Bios-scherm. Zoek in de "Gebruikershandleiding" die op papier bij uw laptop is geleverd, een manier om het touchpad uit te schakelen. Volg de beschreven stappen.

Stap 5

Als al het andere faalt, open dan de laptop en verwijder de touchpad-kabel van het moederbord.

Aanbevolen: