Hoe U Uw Firefox-versie Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Firefox-versie Kunt Controleren
Hoe U Uw Firefox-versie Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Firefox-versie Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Firefox-versie Kunt Controleren
Video: Пошаговая настройка приватности браузера Mozilla Firefox 2024, Mei
Anonim

Veel softwaregebruikers begrijpen dat het tijdig updaten van softwareproducten (uiteraard niet 100%) een productieve en veilige werking van niet alleen henzelf, maar het besturingssysteem als geheel garandeert. Om updates tijdig te installeren, moet u de huidige versie van het programma weten, wat helemaal niet moeilijk is.

Hoe u uw Firefox-versie kunt controleren
Hoe u uw Firefox-versie kunt controleren

instructies:

Stap 1

Als u wordt geconfronteerd met de vraag welke versie van uw browser is, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk niet de automatische update-optie geïnstalleerd. Natuurlijk kunnen hier andere redenen zijn, maar in het kader van dit artikel is het raadzaam om ook in te gaan op het automatisch configureren van updates voor zowel de browser als de toegepaste plug-ins.

Stap 2

Begin met het controleren van de huidige versie van de Mozilla Firefox-browser. Om dit te doen, moet u uw browser starten en naar het menu-item "Help" gaan. Selecteer in het contextmenu dat wordt geopend het item "Over Firefox", nadat u erop hebt geklikt, ziet u een venster met informatie over de huidige versie van uw browser.

Stap 3

Let op de knop "Controleren op updates" in het informatievenster. Wanneer u op deze knop klikt, wordt de huidige versie van de browser gecontroleerd en de laatste op dit moment op de officiële website. Als er een recentere versie op de site verschijnt, wordt u hiervoor gewaarschuwd en krijgt u de mogelijkheid om de versie bij te werken.

Stap 4

Als u zich niet wilt bezighouden met periodieke controles van de relevantie van uw browser, configureert u de updates automatisch. Ga hiervoor naar het menu-item "Extra" - "Opties" en selecteer in het venster dat verschijnt het item "Geavanceerd".

Stap 5

Ga dan naar het tabblad "Updates". Op dit tabblad kunt u, door de nodige selectievakjes in te stellen, onafhankelijk bepalen welke browsercomponenten automatisch worden bijgewerkt wanneer een nieuwe assembly verschijnt.

Stap 6

Bij het installeren van automatische updates voor alle browsercomponenten, is het de moeite waard eraan te denken dat updates voor plug-ins en extensies voor Firefox mogelijk achterlopen op het schema van de nieuwe versie van de browser. Daarom, als na de volgende update van de engine van uw internetbrowser, sommige plug-ins niet meer werken, bezoek dan de website https://addons.mozilla.org/en/firefox/ - en controleer de informatie over uw extensie

Stap 7

Wat betreft de relevantie van plug-ins, je kunt het controleren door de link te volgen

Aanbevolen: