Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Grafische Kaart Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Grafische Kaart Kunt Controleren
Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Grafische Kaart Kunt Controleren

Video: Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Grafische Kaart Kunt Controleren

Video: Hoe U Het Stuurprogramma Van Uw Grafische Kaart Kunt Controleren
Video: How to fix No AMD graphics driver is installed, or the AMD driver is not functioning properly 2020 2023, Maart
Anonim

Het installeren en configureren van apparaatstuurprogramma's is een vervelend proces. Helaas is de installatie of herinstallatie van het besturingssysteem niet compleet zonder.

Hoe u het stuurprogramma van uw grafische kaart kunt controleren
Hoe u het stuurprogramma van uw grafische kaart kunt controleren

Het is nodig

Driverpack-oplossing

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om een stuurprogramma voor een videokaart of andere hardware bij te werken of te installeren. Sommigen van hen worden ons aangeboden door Microsoft, die zijn eigen database met stuurprogramma's creëert. In ieder geval moet u het algoritme van acties kennen voor de juiste selectie van de benodigde stuurprogramma's.

Stap 2

Laten we een voorbeeld bekijken van het bijwerken van een videokaartstuurprogramma met behulp van standaardtools voor het Windows-besturingssysteem. Open het menu Configuratiescherm en navigeer naar Systeem en beveiliging. Zoek het menu Systeem en start Apparaatbeheer. Bekijk de lijst met hardware die op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 3

Zoek het item "Videoadapters". Vouw dit menu uit en klik met de rechtermuisknop op uw videokaart. Selecteer Stuurprogramma's bijwerken. Klik in het volgende venster op het item "Automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's". Als u het vereiste stuurprogrammapakket hebt gevonden, klikt u op de knop "Installeren".

Stap 4

Deze methode werkt relatief zelden, maar het was het proberen waard. Begin nu handmatig te zoeken naar stuurprogramma's voor uw videokaart. De leiders in de productie van deze apparaten zijn AMD en NVidia.

Stap 5

Ga, afhankelijk van de naam van je videokaart, naar de website http://www.nvidia.ru of http://ati.com. Zoek in deze bronnen naar een stuurprogrammapakket of software voor uw videoadapter. Download en installeer het

Stap 6

Mocht je zelf geen driver voor een videokaart kunnen kiezen, gebruik dan een speciaal programma. Als voorbeeld van zo'n driver base, overweeg Driver Pack Solution.

Stap 7

Download dit programma en voer het uit. Ga naar het tabblad "Drivers" en vink het vakje naast het item "Expertmenu" aan. Selecteer het videostuurprogramma dat u wilt installeren en klik op de knop Smart Install. Start je computer opnieuw op.

Populair per onderwerp