Hoe Het Script Te Stoppen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Script Te Stoppen?
Hoe Het Script Te Stoppen?

Video: Hoe Het Script Te Stoppen?

Video: Hoe Het Script Te Stoppen?
Video: Stop iptables script 2024, Mei
Anonim

Soms is het voldoende om een pagina van een geïnfecteerde website te openen om een computervirus te infecteren. In dit geval worden de zogenaamde clientscripts in de browser verwerkt, waarvan JavaScript de meest voorkomende is. Om de veiligheid te verbeteren, kan dit script worden gestopt (uitgeschakeld).

Hoe het script te stoppen?
Hoe het script te stoppen?

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - browser met geïnstalleerde plug-in om scripts uit te schakelen.

instructies:

Stap 1

Start de browser die u gebruikt. Wanneer u de Opera-browser gebruikt, gaat u naar het "Menu", opent u het item "Instellingen", selecteert u de regel "Algemene instellingen", opent u het tabblad "Geavanceerd" en schakelt u in het item "Inhoud" de regel "JavaScript inschakelen" uit. U kunt ook de "Instellingen" van deze browser openen door op de toetscombinatie "Ctrl + F12" te drukken. Om enkele van de mogelijkheden van het script te beperken, klikt u op de knop "JavaScript configureren".

Stap 2

Als u vervolgens JavaScript opnieuw moet inschakelen wanneer u een site bezoekt, kunt u dit doen door met de rechtermuisknop op het pop-upmenu te klikken en "Site-instellingen" te selecteren. Vink op het tabblad "Scripts" het vakje aan naast de bijbehorende regel. De lijst met momenteel gebruikte scripts kan worden bekeken in de zijbalk in het item "Details".

Stap 3

Selecteer in de Internet Explorer-browser het menu-item "Extra" en daarin - het subitem "Internetopties". Klik op het tabblad Beveiliging op de knop Aangepast, ga naar het gedeelte Scripting en schakel actieve scripting en Java-toepassingsscripting uit.

Stap 4

Als u de Mozilla Firefox-browser gebruikt, voert u het menu-item "Extra" in en selecteert u het sub-item "Opties". Schakel op het tabblad 'Inhoud' het selectievakje naast de regel 'JavaScript gebruiken' uit.

Stap 5

Klik in de Safari-browser op de knop Basisinstellingen weergeven. Selecteer in de vervolgkeuzelijst het item "Instellingen" en schakel de regel "JavaScript inschakelen" op het tabblad "Beveiliging" uit.

Stap 6

Selecteer voor de Google Chrome-browser het item "Extra" in het menu, daarin - het subitem "Opties" en klik op het tabblad "Geavanceerd" op de knop "Instellingen voor inhoud". Stel de JavaScript-toggle in om dit script op alle sites te blokkeren.

Aanbevolen: