Hoe Te Stoppen Met Het Downloaden Van Updates

Inhoudsopgave:

Hoe Te Stoppen Met Het Downloaden Van Updates
Hoe Te Stoppen Met Het Downloaden Van Updates

Video: Hoe Te Stoppen Met Het Downloaden Van Updates

Video: Hoe Te Stoppen Met Het Downloaden Van Updates
Video: Fix Windows 10 when stuck downloading updates 2024, Mei
Anonim

De meeste programma's, inclusief het besturingssysteem zelf, voeren automatische updates op de achtergrond uit en kopiëren grote hoeveelheden bestanden naar de harde schijf. In sommige gevallen kan deze bewerking de voortgang van andere programma's vertragen, zodat deze kan worden uitgeschakeld.

Hoe te stoppen met het downloaden van updates
Hoe te stoppen met het downloaden van updates

Noodzakelijk

Software configureren die automatisch updates downloadt

instructies:

Stap 1

Natuurlijk is de automatische update-optie gratis, de gebruiker kan het weigeren, maar dan kan het systeem vatbaar zijn voor allerlei aanvallen. In de regel kunt u weigeren ze te downloaden, zelfs tijdens de installatie van het besturingssysteem. Maar daarna verschijnen er periodiek pop-upvensters op het scherm met een melding over de uitgeschakelde automatische update.

Stap 2

Als u zich volledig wilt afmelden voor automatische updates en geen periodieke pop-upberichten wilt zien, gaat u naar de applet Systeemeigenschappen. Om dit te doen, klikt u op het menu "Start", selecteert u "Configuratiescherm" en selecteert u in het geopende venster het gedeelte "Systeem". Deze applet kan ook worden gestart via het item "Eigenschappen" van het contextmenu "Deze computer".

Stap 3

Ga in het venster Systeemeigenschappen naar het tabblad Automatische updates en vink het vakje aan naast Nooit updates downloaden. Om het venster te sluiten en de wijzigingen toe te passen, klikt u op de knop "OK". Na het deactiveren van deze optie stopt het systeem met het automatisch downloaden van updates.

Stap 4

Om het willekeurig downloaden van updates door andere programma's van derden te stoppen, wordt aanbevolen om de applicatie te openen en een verbod op het downloaden van updates in de instellingen in te stellen. Opgemerkt moet worden dat de updatebestanden die door het programma zijn gedownload zonder de deelname van het hulpprogramma zelf, alleen aangeven dat het uitvoerbare bestand van het programma zich in het opstartmenu bevindt.

Stap 5

Om de aanwezigheid van het hulpprogramma in dit menu te controleren, drukt u op de toetscombinatie Win + R en voert u de opdracht msconfig in het geopende venster in. Klik op OK en ga naar het tabblad Opstarten. Zoek in de lijst met programma's de regel met het hulpprogramma en schakel het uit. Klik op de knop Toepassen en vervolgens op Opnieuw opstarten.

Aanbevolen: