Een Afbeelding Invoegen In Een Notitie

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Invoegen In Een Notitie
Een Afbeelding Invoegen In Een Notitie

Video: Een Afbeelding Invoegen In Een Notitie

Video: Een Afbeelding Invoegen In Een Notitie
Video: Serie 3 Office Word Les 16 Afbeelding invoegen 2024, Mei
Anonim

Het invoegen van afbeeldingen in een notitie is een nogal interessante techniek die zal helpen de essentie van de inhoud aan de lezer over te brengen of eenvoudigweg de stemming van de auteur op het moment van schrijven te begrijpen. Notities worden ondersteund door de meeste bestaande sociale netwerken en blogs.

Een afbeelding invoegen in een notitie
Een afbeelding invoegen in een notitie

instructies:

Stap 1

Als u een afbeelding wilt toevoegen aan een notitie op het sociale netwerk van Vkontakte, opent u het juiste gedeelte in het menu aan de linkerkant en selecteert u het item "Notitie maken". Zoek in het bewerkingsveld de functie om een afbeelding in te voegen, dit is het vierde icoon van rechts. U ziet een venster voor het selecteren van afbeeldingen uit de afbeeldingen die al zijn geüpload naar uw fotoalbums. U kunt ook een nieuwe afbeelding uploaden vanuit elke map op uw computer door op de knop Bladeren te klikken. Voltooi het bewerken van de notitie en sla uw wijzigingen op.

Stap 2

Als u een notitie met een afbeelding op de speciale server voor Tumblr.com-berichten wilt maken, selecteert u Maak een gewone notitie op de hoofdpagina (niet verwarren met het plaatsen van foto's), voer de titel, hoofdtekst, enzovoort in de veld bewerken. Klik dan op het icoon met de afbeelding van de foto. Daarna wordt een nieuwe pagina geopend, waar u het adres kunt opgeven om de gewenste afbeelding te vinden. Daar kunt u ook de locatie en grootte opgeven.

Stap 3

Als de afbeelding die u nodig heeft niet beschikbaar is op internet, upload deze dan naar de speciale service Radikal. Kopieer daarna de link uit het menu van de geüploade afbeelding en plak deze in het afbeeldingsbewerkingsveld. Pas na het downloaden alle beschikbare opties toe en klik op "Toevoegen". De afbeelding verschijnt dan in je Tumblr-notitie.

Stap 4

Als je een notitie met een afbeelding op tumblr.com wilt maken, selecteer dan Maak een bericht met een foto in het menu en klik op de knop Bladeren of Bestand kiezen. Geef in het venster dat verschijnt het pad op naar het bestand op uw computer dat u wilt downloaden.

Stap 5

Pas de bewerkingsparameters toe die beschikbaar zijn op deze service en klik op de knop "Toevoegen". Het maken van notities met het invoegen van afbeeldingen op andere sites is vergelijkbaar; in sommige gevallen ondersteunt de service integratie met speciale sites, waar u afbeeldingen kunt uploaden om in een bericht in te voegen.

Aanbevolen: