Een Afbeelding Invoegen In De Hoofdtekst Van Een E-mail In Bat

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Invoegen In De Hoofdtekst Van Een E-mail In Bat
Een Afbeelding Invoegen In De Hoofdtekst Van Een E-mail In Bat

Video: Een Afbeelding Invoegen In De Hoofdtekst Van Een E-mail In Bat

Video: Een Afbeelding Invoegen In De Hoofdtekst Van Een E-mail In Bat
Video: Making Custom .bat File Background 2024, April
Anonim

De e-mailclient is een intern programma dat op een pc is geïnstalleerd en waarmee u e-mail kunt uitwisselen zonder dat u zich telkens "handmatig" hoeft aan te melden bij een externe mailserver. Een van de meest gebruikte e-mailclients is The Bat, het heeft een zeer breed scala aan ontwerpopties voor de letters die u maakt, inclusief het invoegen van afbeeldingen in de tekst.

Een afbeelding invoegen in de hoofdtekst van een e-mail in Bat
Een afbeelding invoegen in de hoofdtekst van een e-mail in Bat

instructies:

Stap 1

Start The Bat en maak een nieuw bericht. Dit kan op veel manieren worden gedaan - als het bijvoorbeeld een antwoord op een ontvangen e-mail moet zijn, kunt u deze selecteren en op de antwoordknop boven de lijst met ontvangen berichten klikken. Hetzelfde kan worden gedaan door met de rechtermuisknop op de gewenste regel van de lijst te klikken en het item "Beantwoorden" in het contextmenu te selecteren. Of u kunt de regel met het ontvangen bericht selecteren en op de toetsencombinatie Ctrl + Enter drukken. Er zijn vergelijkbare methoden voor het maken van een nieuw bericht, het doorsturen van een ontvangen brief naar een andere ontvanger, enz.

Stap 2

Schakel het formaat van de e-mail die u opstelt naar een modus die HTML-tags accepteert. Er zijn twee van dergelijke modi in de nieuwste versies van deze e-mailclient - alleen HTML en HTML + platte tekst. Om er een te selecteren, opent u de sectie "Eigenschappen" in het menu van het berichtenvenster dat wordt bewerkt en gaat u naar de subsectie "Letterformaat". Deze twee modi zijn geformuleerd als "HTML / Platte tekst" en "Alleen HTML".

Stap 3

Typ de tekst van het bericht en wanneer u de gewenste regel bereikt, klikt u op het pictogram om een afbeelding in te voegen - het wordt tussen het bericht zelf en het veld "Onderwerp", rechts van de pictogrammen voor tekstopmaak geplaatst. Als gevolg hiervan wordt een standaard dialoogvenster geopend waarin u het vereiste bestand op uw computer moet zoeken, het moet selecteren en op de knop "Openen" moet klikken. Daarna plaatst The Bat de door jou opgegeven foto in de tekst van de brief.

Stap 4

Bewerk de ingevoegde afbeelding. De afmetingen kunnen worden gewijzigd door met de muis te klikken en vervolgens met zijn hulp de ankerpunten te verplaatsen die door de editor op het frame rond de afbeelding zijn geplaatst. Naast de afmetingen kunt u bijvoorbeeld de centrering van de afbeelding wijzigen - selecteer de hele lijn en klik op een van de vier pictogrammen naast de knop voor het invoegen van een afbeelding.

Stap 5

Stuur de voorbereide brief naar de geadresseerde of plaats deze in de map "Outbox" door op de overeenkomstige knop in het menu van het berichtbewerkingsvenster te klikken.

Aanbevolen: