Een Link In Een Afbeelding Invoegen

Inhoudsopgave:

Een Link In Een Afbeelding Invoegen
Een Link In Een Afbeelding Invoegen

Video: Een Link In Een Afbeelding Invoegen

Video: Een Link In Een Afbeelding Invoegen
Video: Interne of externe link toevoegen aan tekst of afbeelding 2024, April
Anonim

U hoeft geen webmaster te zijn om zich af te vragen of u een link in een afbeelding moet invoegen. Gebruikers van forums of blogs op hun pagina's, evenals in de opmerkingen, kunnen afbeeldingsknoppen invoegen, waarop klikken worden geopend die links "ingesloten" in de afbeelding openen. Om een link in een afbeelding in te voegen, volstaat het om de speciale HTML-code te kennen, door deze te corrigeren krijgt u een afbeeldingsknop.

Een link in een afbeelding invoegen
Een link in een afbeelding invoegen

instructies:

Stap 1

Selecteer de afbeelding door deze te verkleinen tot het gewenste formaat. Je foto zou nu een webadres moeten krijgen. Om dit te doen, moet de foto worden geüpload naar een van de fotohostingsites zoals: www.galerij.ru, www.imagebam.com, www.fastpic.ru, www.foto.radikal.ru, www.imgur.com enz. Sommige van de fotohostingsites vereisen registratie om foto's en afbeeldingen te plaatsen, terwijl andere u toestaan om afbeeldingen "met één klik" te plaatsen. Nadat je degene hebt gekozen die je leuk vindt, upload je je foto. Na het uploaden krijgt uw foto een webadres (link) toegewezen. Kopieer het, je hebt het nodig

Stap 2

Je hebt nu een link naar de afbeelding, en er is een link naar een website of pagina die zou moeten openen als je op de afbeelding klikt. Het is tijd om de speciale HTML-code aan te passen, die er in eerste instantie zo uitziet (zie afbeelding):

Stap 3

Het enige dat u hoeft te doen, is een link naar uw pagina invoegen in plaats van het "Pagina-adres", en in plaats van het "Afbeeldingsadres" de link naar uw foto invoegen die op de fotohosting is ontvangen. Verander niets in de code behalve de gespecificeerde woorden. De aanhalingstekens moeten blijven staan. Als resultaat zou je zoiets als de volgende code moeten krijgen (zie afbeelding):

Aanbevolen: