Hoe Het Wachtwoord Van Het Aangemaakte Account Wordt Uitgeschakeld

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Van Het Aangemaakte Account Wordt Uitgeschakeld
Hoe Het Wachtwoord Van Het Aangemaakte Account Wordt Uitgeschakeld

Video: Hoe Het Wachtwoord Van Het Aangemaakte Account Wordt Uitgeschakeld

Video: Hoe Het Wachtwoord Van Het Aangemaakte Account Wordt Uitgeschakeld
Video: Het verborgen administratoraccount activeren (SchoonePC instructievideo 04) 2024, April
Anonim

Om de informatie die op uw computer is opgeslagen te beschermen tegen nieuwsgierige blikken en ongewenste indringers, kunt u een accountwachtwoord instellen. Dan kan niemand de documenten bekijken die onder uw account zijn opgeslagen. Maar het komt ook voor dat een wachtwoord niet nodig is. En het is al geïnstalleerd en stoort je veel, want elke keer dat je de computer aanzet, moet je het onthouden of zoeken waar het is opgenomen.

Hoe het wachtwoord van het aangemaakte account wordt uitgeschakeld
Hoe het wachtwoord van het aangemaakte account wordt uitgeschakeld

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

In dit geval kunt u het accountwachtwoord eenvoudig uitschakelen. Met de standaardparameters van het besturingssysteem kunt u deze functies een onbeperkt aantal keren gebruiken. U kunt het wachtwoord op elk moment inschakelen of naar eigen goeddunken wijzigen. Om het wachtwoord uit te schakelen, gaat u naar het "Configuratiescherm" via het menu "Start".

Stap 2

Zoek het tabblad Gebruikersaccounts en Family Safety. Klik erop met de linkermuisknop. Er wordt een nieuw venster voor u geopend waarin u het tabblad "Gebruikersaccount" moet inschakelen.

Stap 3

Klik in het geopende venster op het tabblad "Windows-wachtwoord wijzigen". Wanneer het systeem een nieuw venster opent, ziet u een lijst met taken, waaronder de taak die u nodig heeft, namelijk "Een accountwachtwoord verwijderen". In dit menu verwijdert u het bestaande wachtwoord dat geldt bij het invoeren van het besturingssysteem.

Stap 4

Er wordt een venster geopend met een regel voor het invoeren van het bestaande wachtwoord, en daaronder staat de opdracht "Wachtwoord verwijderen". Voer uw wachtwoord in de regel in en klik met de linkermuisknop op de opdracht "Verwijderen". Voer het wachtwoord zorgvuldig in, alsof de combinatie onjuist is, zal het systeem gewoon een fout genereren. Als u in het besturingssysteem twee keer een wachtwoord moet invoeren, voert u gewoon dezelfde combinatie in twee vensters in. Dit kan ook met de commando's "Kopiëren" en "Plakken".

Stap 5

Wanneer u uw computer nu aanzet of opnieuw opstart, zal het systeem u niet langer om een wachtwoord vragen. Als u uw informatie opnieuw wilt beschermen, klikt u op het tabblad "Een accountwachtwoord maken" door hetzelfde pad te volgen. Stel een nieuw wachtwoord in, klik op "Ok". En uw computer of uw account op een computer voor meerdere gebruikers (bijvoorbeeld in een bedrijfskantoor) is weer onder controle.

Aanbevolen: