Hoe Zich Te Ontdoen Van De Advertentiemodule

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van De Advertentiemodule
Hoe Zich Te Ontdoen Van De Advertentiemodule

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van De Advertentiemodule

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van De Advertentiemodule
Video: Facebook adverteren - Advertentie tips en doelgroep onderzoek (1 van 2) 2024, Mei
Anonim

Elke maand komen hackers met nieuwe trucs om geld af te persen via internet. Advertentiemodules zijn een van de manieren om de computer van een gewone gebruiker aan te vallen. Modules met ongewenste afbeeldingen blokkeren het scherm, herstarten de computer en vereisen het verzenden van een dure sms om de computer te "ontgrendelen".

hoe een advertentiemodule te verwijderen
hoe een advertentiemodule te verwijderen

instructies:

Stap 1

Een universele manier om een advertentiemodule te verwijderen, is door het systeembestand 'hosts' te bewerken.

Ga naar de map C: / Windows / System32 / Drivers / etc en zoek daar het "hosts" -bestand dat u moet openen met het standaard Kladblok-programma. U kunt regels met websiteadressen in het documentbestand zien. Selecteer al deze adressen met de muis, klik met de rechtermuisknop en selecteer "knippen". Sla het bestand vervolgens op en sluit af. In Windows Vista en Windows 7 moet het "hosts"-bestand worden uitgevoerd onder het beheerdersaccount of met alle rechten, anders is het onmogelijk om de wijzigingen in het bestand op te slaan. Start uw computer opnieuw op na de uitgevoerde bewerking.

Als de advertentie niet is verdwenen, betekent dit dat deze de webbrowser heeft aangevallen. De meest aangevallen browsers zijn Internet Explorer, Opera en Mozilla Firefox.

Stap 2

De advertentiemodule in Internet Explorer verwijderen:

Selecteer het IE-menu "Invoegtoepassingen beheren", ga naar "Invoegtoepassingen in- of uitschakelen". U ziet een venster met een lijst van alle DLL's die met de browser zijn verbonden. Schakel alle actieve bibliotheken uit, klik op "OK" en sluit de browser af en start hem opnieuw. Er komt geen advertentiemodule meer.

Stap 3

De advertentiemodule in Opera verwijderen:

Selecteer in het bovenste menu van de browser "Extra" en vervolgens "Opties". In het geopende venster klikt u op "Javascript-instellingen", een ander venster wordt geopend waarin u de "Aangepaste Javascript-bestandenmap" moet vinden. Daar ziet u een adres zoals C: / WINDOWS / uscripts of iets dergelijks. Onthoud dit adres en verwijder de invoer en klik op "OK". Ga vervolgens naar het adres in de map die u zich herinnert en verwijder alle bestanden erin waarvan de naam eindigt op ".js".

Stap 4

De advertentiemodule in Mozilla Firefox verwijderen:

U moet naar het tabblad "Extra" - "Add-ons" gaan en vervolgens naar "Extensies". Wanneer u probeert voor de gebruiker te verschijnen als een belangrijke add-on, schakel dan de verdachte add-on uit, zoals "Videorecorder". Schakel slechts één add-on tegelijk uit, sluit en open uw browser. Als de banner niet is verdwenen, moet u proberen een andere add-on uit te schakelen totdat u bij het pseudo-bestand met de advertentiemodule komt. Zodra u een advertentiemodule heeft gevonden, kunt u deze permanent verwijderen.

Aanbevolen: