Hoe Zich Te Ontdoen Van Spyware

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van Spyware
Hoe Zich Te Ontdoen Van Spyware

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Spyware

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Spyware
Video: CIA Spy Techniques: The Shoelace Code and Other Secret Spy Techniques 2024, April
Anonim

De aanwezigheid van virussen en spyware vertraagt in de regel de prestaties van een personal computer aanzienlijk. Daarnaast leidt het ontbreken van een goede beveiliging tot het verlies van mailboxen en accounts op verschillende sites.

Hoe zich te ontdoen van spyware
Hoe zich te ontdoen van spyware

Het is nodig

  • - dr. Web CureIt;
  • - Firewall.

instructies:

Stap 1

Er zijn veel programma's die zijn ontworpen om uw computer te reinigen van virusbestanden. Als u geen geld wilt uitgeven aan het beschermen van uw systeem, gebruik dan gratis hulpprogramma's zoals Dr. Web CureIt.

Stap 2

Download het opgegeven programma van www.freedrweb.com/cureit. Vul hiervoor het formulier in en download het hulpprogramma. Start het programma en open het tabblad "Instellingen". Ga naar het menu Scaninstellingen.

Stap 3

Activeer de items "Diepe analyse" en "Verborgen objecten en bestanden opnemen in de zoekopdracht". Sluit het instellingenmenu en klik op de knop Scannen. Houd er rekening mee dat u hierna geen acties meer met het systeem kunt uitvoeren.

Stap 4

Nadat het eerste venster met een beschrijving van het virusobject verschijnt, plaatst u een vinkje naast het item "Toepassen op alle bestanden van dit type" en klikt u op de knop "Verwijderen". Houd er rekening mee dat het hulpprogramma belangrijke systeembestanden niet automatisch verwijdert.

Stap 5

Lees het scanrapport goed door. Als er geen virusbestanden van de pc zijn verwijderd, voert u deze procedure zelf uit. Na het voltooien van de beschreven acties, verbreekt u de verbinding met internet en het lokale netwerk.

Stap 6

Installeer een antivirusprogramma als u er nog geen op uw computer heeft staan. Installeer een extra applicatie die netwerkverkeer scant. Het gebruik van dergelijke programma's verhoogt het niveau van systeembeveiliging.

Stap 7

Voer een volledige scan van uw computer uit met het geïnstalleerde antivirusprogramma. In dit geval is het noodzakelijk om absoluut alle lokale schijven te analyseren. Sommige hulpprogramma's voor spyware bevinden zich mogelijk niet op de systeempartitie van de harde schijf.

Stap 8

Als u niet zeker bent van de betrouwbaarheid van de antivirussoftware die u gebruikt, download dan een proefversie van een ander programma. Scan er uw harde schijf mee. Zorg ervoor dat u de werkende antivirus verwijdert voordat u het nieuwe programma installeert.

Aanbevolen: