Hoe Zich Te Ontdoen Van Een Banneradvertentie Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van Een Banneradvertentie Op Een Computer
Hoe Zich Te Ontdoen Van Een Banneradvertentie Op Een Computer

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Een Banneradvertentie Op Een Computer

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Een Banneradvertentie Op Een Computer
Video: Bouw de pc van je dromen en leer de computer te repareren | PC Building Simulator gameplay 2024, April
Anonim

De laatste tijd wordt een toenemend aantal onervaren gebruikers geconfronteerd met het probleem van het verschijnen van reclamebanners op het bureaublad van de computer. Het is vrij moeilijk om zo'n banner te verwijderen en de ontwikkelaars bieden aan om een betaald bericht naar een kort nummer te sturen om de computer te ontgrendelen. Doe dit nooit - als gevolg hiervan raakt u niet alleen niet van de banner af, maar verliest u ook geld. Volg deze tips om een banneradvertentie te verwijderen.

Hoe zich te ontdoen van een banneradvertentie op een computer
Hoe zich te ontdoen van een banneradvertentie op een computer

instructies:

Stap 1

Ga eerst naar de "Werkbalk" en open het gedeelte "Programma's toevoegen of verwijderen". Controleer de lijst die wordt geopend op verdachte programma's die u niet hebt geïnstalleerd. In sommige gevallen blokkeren banners echter het hele bureaublad van de computer, dus probeer uw computer op te starten in de veilige modus. Zodra u een verdacht onderdeel vindt, verwijdert u dit onmiddellijk.

Stap 2

Als een advertentiebanner in Internet Explorer verschijnt, kunt u deze verwijderen door het menu "Extra" te openen en vervolgens naar "Instellingen", "Invoegtoepassingen beheren" te gaan. Verwijder in het geopende venster alle items. In de regel worden alle banners in dit menu geregistreerd, dus na het herstarten van de browser zouden alle advertenties moeten verdwijnen.

Stap 3

De eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat u alle banners verwijdert, is door het gratis Dr. Web Curelt, dat kan worden gedownload van de officiële website van de ontwikkelaars (https://www.freedrweb.com/cureit). Dit programma is ontworpen om uw computer te scannen, malware te detecteren en te verwijderen. Met het hulpprogramma kunt u ook de toegang tot populaire sites deblokkeren, zoals Odnoklassniki of Vkontakte

Stap 4

dr. Web Curelt hoeft niet te worden geïnstalleerd. Daarom hoeft u alleen maar een systeemscan uit te voeren. Als gevolg hiervan moet u zich ontdoen van alle reclamebanners die uw werk op de computer ernstig verstoren.

Stap 5

Er is ook een alternatief programma, Kaspersky Virus Removal Tool (https://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool), ontwikkeld door Kaspersky Lab. Dit antivirusprogramma is nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker dan het vorige. Het bevat bijgewerkte antivirusdatabases die zelfs de nieuwste virussen en malware detecteren, inclusief reclamebanners.

Aanbevolen: