Installatie Toestaan

Inhoudsopgave:

Installatie Toestaan
Installatie Toestaan

Video: Installatie Toestaan

Video: Installatie Toestaan
Video: installatie cs6 2024, Mei
Anonim

Op een personal computer worden vaak verschillende beperkingen gesteld waardoor bepaalde functies niet kunnen worden uitgevoerd. Vaak worden gebruikers geconfronteerd met situaties waarin het onmogelijk is om programma's te installeren.

Installatie toestaan
Installatie toestaan

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Om dit probleem op te lossen, moet u beheerdersrechten hebben. In de regel worden dergelijke rechten geconfigureerd in het "Configuratiescherm". Schakel een beheerdersaccount in om de installatie van de software op een pc toe te staan. Om dit te doen, start u uw computer opnieuw op. Selecteer vervolgens bij het laden van het besturingssysteem het beheerdersaccount. Als u om een wachtwoord wordt gevraagd, voert u dit in. Er zijn echter situaties waarin de gebruiker het wachtwoord niet kent.

Stap 2

Om dit te doen, moet u enkele instellingen maken in het beheerdersaccount. Log in op het systeem in de veilige modus als een andere gebruiker die geen aanmeldingswachtwoorden heeft ingesteld. Klik vervolgens op de snelkoppeling "Deze computer". Selecteer aan de linkerkant het tabblad "Configuratiescherm". Zoek daar een snelkoppeling genaamd "Gebruikersaccounts". Klik erop om alle gebruikers te zien die kunnen inloggen op de computer.

Stap 3

Zoek uw account en stel deze in als beheerdersrechten. U kunt gewoon de groep wijzigen waarin de gebruiker zich bevindt. U hoeft alleen maar toe te voegen aan de groep Beheerders. Ga vervolgens naar het item genaamd "Win 2k-gebruikersaccounts". Hier moet u enkele beperkingen van uw account verwijderen, zodat u verschillende software op lokale schijven van een pc kunt installeren.

Stap 4

Selecteer in het tabblad "Gebruikersnaam" uw account en dubbelklik erop met de linkermuisknop. Er verschijnt een klein venster voor je, waarin je instellingen moet maken. Selecteer het tabblad "Groepslidmaatschap". De standaard is "Beperkte toegang". Vink het vakje naast Algemene toegang aan. Schakel vervolgens het wachtwoord voor het beheerdersaccount uit en stel een wachtwoord in voor uw account. Start uw computer opnieuw op en installeer programma's die voorheen niet te installeren waren.

Aanbevolen: