Registerwijzigingen Toestaan

Inhoudsopgave:

Registerwijzigingen Toestaan
Registerwijzigingen Toestaan

Video: Registerwijzigingen Toestaan

Video: Registerwijzigingen Toestaan
Video: Troubleshooting Hard Disks 2024, Mei
Anonim

Het onvermogen om de nodige wijzigingen aan te brengen in de registervermeldingen van het Windows-besturingssysteem wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door de invloed van malware of virusprogramma's die de DisableRegistryTools-sleutel in het register zelf hebben gemaakt.

Registerwijzigingen toestaan
Registerwijzigingen toestaan

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Windows-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken om de instellingen voor het bewerken van de registerrechten te wijzigen en ga naar het menu "Uitvoeren".

Stap 2

Voer de waarde gpedit.msc in het veld "Openen" in en bevestig de lancering van het hulpprogramma "Groepsbeleid-editor" door op OK te klikken.

Stap 3

Vouw het knooppunt Groepsbeleid uit en selecteer de sectie Lokaal computerbeleid.

Stap 4

Ga naar de groep Gebruikersconfiguratie en vouw de koppeling Beheersjablonen uit.

Stap 5

Selecteer het item "Systeem" en open het servicemenu van het beleid "Registerbewerkingstools niet beschikbaar maken" door te dubbelklikken in het rechter editorvenster.

Stap 6

Selecteer de optie "Uitgeschakeld" in het dialoogvenster Eigenschappen dat wordt geopend en bevestig uw keuze door op de knop "Toepassen" te klikken.

Stap 7

Klik op OK om de opdracht uit te voeren en start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 8

Keer terug naar het hoofdmenu Start voor een alternatieve procedure voor het wijzigen van de instellingen voor machtigingen voor het bewerken van het register en ga opnieuw naar het menu Uitvoeren.

Stap 9

Voer de waarde cmd in het veld "Openen" in en bevestig de lancering van het hulpprogramma "Opdrachtregel" door op de knop OK te klikken.

Stap 10

Voer de waarde Reg DeleteHKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem / v DisableRegistryTools in het tekstvak van de Windows-opdrachtinterpreter in en bevestig de opdracht door op de functietoets Enter te drukken.

Stap 11

Typ y in het bevestigingsvenster dat verschijnt en druk nogmaals op de functietoets Enter.

Stap 12

Wacht tot het succesbericht verschijnt en voer exit in het tekstvak van het opdrachtregelprogramma in.

Stap 13

Bevestig het sluiten van de opdrachtinterpreter door op Enter te drukken en start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: