Een Gebruiker Toestaan programma's Te Installeren

Inhoudsopgave:

Een Gebruiker Toestaan programma's Te Installeren
Een Gebruiker Toestaan programma's Te Installeren

Video: Een Gebruiker Toestaan programma's Te Installeren

Video: Een Gebruiker Toestaan programma's Te Installeren
Video: Een gebruiker aanmaken in Windows 10: Jan Janssen aanmaken 2024, Mei
Anonim

Gebruikers van sommige accounts hebben beperkte toegangsrechten om verschillende bewerkingen op de computer uit te voeren, en dit geldt ook voor het menu Programma's toevoegen en verwijderen.

Een gebruiker toestaan programma's te installeren install
Een gebruiker toestaan programma's te installeren install

Noodzakelijk

een account met beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Log in op het besturingssysteem met een account met beheerdersrechten. Open het hulpprogramma "Uitvoeren" in het menu "Start" en typ gpedit.msc in de regel, druk op Enter. Selecteer in het gebruikersconfiguratievenster dat verschijnt het menu met de naam "Beheersjablonen" en ga vervolgens naar de componenten.

Stap 2

Selecteer in de Operations Console de instelling "Geweigerde of Toegestane Snap-ins" en zoek vervolgens Instellingen voor Groepsbeleid. Geef in de module-extensie de optie Niet geconfigureerd op naast elk item. Nadat u de standaardinstellingen hebt ingesteld, is de installatie van programma's beschikbaar voor gebruikers van beperkte accounts.

Stap 3

Wijzig het account in Beheerders, maar daarna heeft de gebruiker, naast het installeren en verwijderen van programma's, toegang tot andere bewerkingen. Open hiervoor het "Configuratiescherm" en ga naar het menu "Gebruikersaccounts". Markeer degene die je nodig hebt met de muis en selecteer account wijzigen in het menu.

Stap 4

Klik daarna op de knop "Computerbeheerder maken". Sla de wijzigingen op en voer het systeem opnieuw in, controleer of de programma's voor toevoegen / verwijderen en andere functies zijn verschenen voor deze computergebruiker.

Stap 5

Als je de beveiligingsinstellingen van je computer op een speciale manier wilt aanpassen, lees dan artikelen over dit onderwerp, bijvoorbeeld deze: https://stfw.ru/page.php?id=8718. Houd er bij het instellen van een specifieke configuratie voor een bepaalde gebruiker van het besturingssysteem rekening mee dat het in sommige gevallen onmogelijk is om de instelling te wijzigen zonder het accounttype te wijzigen. Denk daarom goed na over elk aspect van de instellingen die u in de toekomst nodig heeft, als u bijvoorbeeld een account met beperkte toegang voor kinderen aanmaakt.

Aanbevolen: