Hoe Windows Te Deblokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Te Deblokkeren
Hoe Windows Te Deblokkeren

Video: Hoe Windows Te Deblokkeren

Video: Hoe Windows Te Deblokkeren
Video: Sticky Keys uitschakelen in Windows 10 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende bewezen methoden om het besturingssysteem te ontgrendelen als het is geïnfecteerd met een virusprogramma. Elke gebruiker kan voor zichzelf de meest geschikte optie kiezen.

Hoe Windows te deblokkeren
Hoe Windows te deblokkeren

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Als een viraal advertentievenster de toegang tot uw besturingssysteem blokkeert, probeer dan eerst de code te vinden om het uit te schakelen. Gebruik hiervoor een mobiele telefoon die toegang heeft tot internet of een andere computer (laptop).

Stap 2

Ga naar de officiële website van de Dr. Web antivirussoftwarefabrikanten - https://www.drweb.com/unlocker/index. Vul de speciale velden in met het telefoon- of rekeningnummer dat in de bannertekst wordt vermeld, of voer een deel van de tekst zelf in. Klik op de knop Code zoeken

Stap 3

Het systeem zal automatisch verschillende opties voor wachtwoorden voorstellen. Probeer ze in het bannerveld in te voeren om het uit te schakelen. U kunt ook uit bestaande foto's van populaire virale vensters een afbeelding kiezen die lijkt op de afbeelding die op uw scherm wordt weergegeven.

Stap 4

In het geval dat u de juiste code niet kunt vinden met behulp van de bovenstaande bron, gebruik dan de volgende sites: https://www.esetnod32.ru/.support/winlock, https://support.kaspersky.com/viruses/deblocker of https://sms.kaspersky.com. Herhaal het algoritme beschreven in de tweede en derde stap

Stap 5

Als u het besturingssysteem Windows Vista of Seven gebruikt, gebruikt u de installatieschijf voor uw besturingssysteem. Plaats het in de schijf en voer het installatieprogramma uit. Ga in het derde venster van het installatiemenu naar het item "Geavanceerde herstelopties".

Stap 6

Selecteer Opstartherstel en klik op Volgende. Bevestig de start van dit proces. Wacht tot uw computer opnieuw is opgestart.

Stap 7

Als deze methode het virale advertentievenster niet verwijdert, herhaal dan het proces van het openen van het menu "Extra herstelopties". Selecteer "Systeemherstel", geef een herstelpunt op en start dit proces.

Aanbevolen: