Hoe Een Tijdschrift Te Printen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Tijdschrift Te Printen?
Hoe Een Tijdschrift Te Printen?

Video: Hoe Een Tijdschrift Te Printen?

Video: Hoe Een Tijdschrift Te Printen?
Video: How I Print Photos At Home 2024, April
Anonim

Een behoorlijk aantal gebruikers van pc's geniet tegenwoordig van de voordelen van een internetverbinding. Het internet maakt het niet alleen mogelijk om te communiceren met verre familieleden en vrienden, maar ook om een aantal handige functies uit te voeren, bijvoorbeeld het afdrukken van artikelen van uw favoriete tijdschriften op papier. Als een fashionista dit gebruikt, zal ze hoogstwaarschijnlijk de voorkeur geven aan die tijdschriften die uitsnijdingen van goede kledingmodellen aanbieden.

Hoe een tijdschrift te printen?
Hoe een tijdschrift te printen?

Het is nodig

Computer, internetverbinding, printer, printerpapier

instructies:

Stap 1

Modebladen die een goede reputatie hebben bij hun lezers, maken altijd een website waar u handige tips, aanbevelingen, elektronische versies van gepubliceerde nummers, enz. Als je geïnteresseerd bent in het uitknippen van kledingmodellen, gebruik dan het gedeelte Downloads van de site. In de regel kan elk type knipsel worden gedownload van de officiële website. Download het nummer van uw keuze naar uw computer. De gescande versie van het journaal wordt in pdf-formaat op uw harde schijf opgeslagen.

Stap 2

Probeer na het downloaden van de elektronische versie van het tijdschrift het te openen. Als het bestand niet wordt geopend, hebt u geen programma geïnstalleerd om dit type bestanden te lezen. Raadpleeg een zoekmachine om een speciaal programma zoals Adobe Reader of Foxit PDF Reader te downloaden. Houd er rekening mee dat Adobe Reader een betaald programma is en voor een beperkte tijd werkt. Als u geen licentie voor dit programma gaat kopen, gebruik dan de gratis analoog van Foxit PDF Reader.

Stap 3

Open een elektronisch document en bekijk de inhoud ervan. Aangezien de patronen meer dan één pagina van het tijdschrift in beslag nemen, is het de moeite waard om het document voor te bereiden voor afdrukken, rekening houdend met de aanvoer van vellen in de printer. Noteer vooraf de paginanummers die u wilt afdrukken. Klik op het menu Bestand en selecteer vervolgens Afdrukken (of druk op Ctrl + P). Selecteer in het geopende venster de afbeeldingsschaal, want het formaat van de gescande logboeken varieert. Selecteer uw printer, geef het aantal pagina's op dat u wilt afdrukken en klik op OK. Het afdrukken begint.

Stap 4

Nadat de pagina's met de patronen zijn afgedrukt, kunt u ze aan elkaar lijmen met plakband en een schaar. Het is handiger om op een stevige snede te naaien.

Aanbevolen: