Hoe Dvd Naar Andere Formaten Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Dvd Naar Andere Formaten Te Converteren
Hoe Dvd Naar Andere Formaten Te Converteren
Anonim

Om video's op mobiele apparaten af te spelen, moet u meestal de indeling van sommige bestanden wijzigen. Soms wordt een mp3-speler of draagbare dvd-speler geleverd met een speciale softwareschijf. In andere gevallen is het gebruikelijk om universele hulpprogramma's te gebruiken.

Hoe dvd naar andere formaten te converteren
Hoe dvd naar andere formaten te converteren

Noodzakelijk

Totale video-omzetter

instructies:

Stap 1

Om met de meeste populaire formaten te werken, is Total Video Converter geschikt. Download de installatiebestanden voor dit hulpprogramma en voer het programma uit. Nadat u het hoofdmenu van Total Video Converter hebt geopend, klikt u op de knop Nieuw project.

Stap 2

Selecteer in het uitgevouwen submenu het item "Bestand importeren". Geef de opslaglocatie voor de videobestanden op. Voeg alle bestanden met de vob-extensie één voor één toe. Selecteer bestanden op basis van hun nummer. Hierdoor kunt u later alle elementen combineren in een enkel videobestand.

Stap 3

Nadat het formaatselectievenster is geopend, vinkt u het vakje aan naast Ingebouwde decoder gebruiken. Selecteer de kwaliteit van de resulterende afbeelding. Onthoud dat hoe hoger de videokwaliteit, hoe groter de bijbehorende bestandsgrootte.

Stap 4

Specificeer het formaat waarin u deze vob-bestanden wilt vertalen. Voor het later afspelen van video met mobiele apparaten, selecteert u het gewenste formaat in het submenu Mobiel.

Stap 5

Klik op de knop Instellingen naast het menu Profiel. Ga naar het tabblad "Formaat van video wijzigen". Selecteer de resolutie van het uiteindelijke videobestand. Geef de beeldverhouding op van het scherm waarop u de video wilt bekijken. Klik op de knop Opslaan en toepassen.

Stap 6

Nadat u bent teruggekeerd naar het hoofdmenu, klikt u op de knop "Converteren" en wacht u tot het programma zijn werk heeft voltooid. Nadat een nieuw videobestand is gemaakt, opent het hulpprogramma automatisch de map waarin het is geplaatst.

Stap 7

Om snel dvd-bestanden naar een ander formaat te converteren, start u Total Video Converter en plaatst u de schijf in het station. Klik op de knop Nieuw project en selecteer Video-dvd rippen.

Stap 8

Het programma maakt automatisch een bestand met de avi-extensie. Het zal alle videoclips bevatten die op deze dvd aanwezig zijn.

Aanbevolen: