Hoe Komt U In Het E-zine

Inhoudsopgave:

Hoe Komt U In Het E-zine
Hoe Komt U In Het E-zine

Video: Hoe Komt U In Het E-zine

Video: Hoe Komt U In Het E-zine
Video: E-zine Meaning 2024, Mei
Anonim

Het tijdschrift in elektronische vorm is een gesystematiseerde verzameling gegevens die op een pc kunnen worden bekeken. In het Windows-besturingssysteem worden verschillende logboeken bijgehouden, met behulp waarvan de gebruiker de toestand van het systeem, de beveiliging ervan kan beoordelen en informatie over applicaties kan verkrijgen.

Hoe komt u in het e-zine
Hoe komt u in het e-zine

instructies:

Stap 1

Om het beveiligingslogboek te bekijken, moet u de Windows Firewall-component aanroepen. Om dit te doen, drukt u op de Windows-toets met de vlag of de "Start"-knop op de taakbalk en selecteert u "Configuratiescherm" in het menu - een nieuw venster wordt geopend. Selecteer daarin de categorie "Security Center" en klik op het pictogram "Windows Firewall".

Stap 2

In het dialoogvenster dat wordt geopend, gaat u naar het tabblad "Geavanceerd", klikt u op de knop "Opties" in de groep "Security Logging". Stel in het nieuwe venster de markeringen in de velden "Gemiste pakketten opnemen" en/of "Succesvolle verbindingen opnemen" in. Sla de nieuwe instellingen op.

Stap 3

Volg vervolgens het hierboven beschreven pad om het logboek te bekijken. Klik in het venster "Logboekinstellingen" op de knop "Bladeren" en klik met de rechtermuisknop op het bestand pfirewall.log. Selecteer in het contextmenu de opdracht "Openen".

Stap 4

Om de vermeldingen in het gebeurtenislogboek te bekijken, gebruikt u de knop "Start" om het "Configuratiescherm" op te roepen. Selecteer in de categorie Prestaties en onderhoud het pictogram Beheer. Klik met de linkermuisknop op het Event Viewer-pictogram.

Stap 5

Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend. Aan de linkerkant is er een lijst met beschikbare logs: "Toepassing", "Beveiliging", "Systeem" enzovoort. Om een bepaald journaal te openen, selecteert u met de linkermuisknop het corresponderende item in het linkerdeel. De informatie in het geselecteerde logboek wordt rechts in het venster weergegeven.

Stap 6

Om volledige informatie over een specifieke gebeurtenis in het logboek te bekijken, dubbelklikt u met de linkermuisknop op de naam ervan. In een extra venster dat opent, ontvangt u de informatie waarin u geïnteresseerd bent. Om het venster te sluiten voor het bekijken van gebeurtenissen uit het logboek of het logboek zelf, klikt u op de knop in de vorm van een [x]-pictogram in de rechterbovenhoek van het venster.

Aanbevolen: