Hoe Een Ban Te Deblokkeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Ban Te Deblokkeren?
Hoe Een Ban Te Deblokkeren?

Video: Hoe Een Ban Te Deblokkeren?

Video: Hoe Een Ban Te Deblokkeren?
Video: Geretourneerd na het blokkeren van een kanaal met een miljoen abonnees 2024, April
Anonim

Het komt voor dat u om de een of andere reden wordt verbannen van een website. Door een verbod op uw account te plaatsen, krijgt u geen toegang tot functies die voorheen gratis te gebruiken waren. Het kan zinloos zijn om een nieuw account te registreren als je de toegang tot de site hebt geblokkeerd door je IP-adres of als de nodige instellingen, contacten of misschien zelfs geld zijn opgeslagen in het oude profiel. Om de situatie recht te zetten, kun je het verbod deblokkeren met een helemaal niet moeilijke, maar behoorlijk effectieve methode.

Hoe een ban te deblokkeren?
Hoe een ban te deblokkeren?

Noodzakelijk

  • - eigen e-mail
  • - Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Probeer eerst te achterhalen waarom uw account is geblokkeerd. Lees de siteregels en analyseer uw recente acties.

Stap 2

Zoek op de website naar de ondersteuningsmail of het contactformulier. Meestal vindt u deze e-mail ofwel onderaan de site, ofwel in het overeenkomstige menu-item.

Stap 3

Schrijf een brief aan de ondersteuningsdienst vanuit de mailbox waarmee u een account op de site hebt geregistreerd. De noodzaak om een brief te sturen vanaf een dergelijk postadres wordt verklaard door het feit dat bij de behandeling van uw bezwaar, de sitebeheerder u precies zal identificeren door het samenvallen van het postadres van de afzender van de brief met het adres waarnaar het geblokkeerde account is geregistreerd.

Stap 4

Schrijf zo beleefd mogelijk, sta jezelf geen onbeschofte uitspraken, onredelijke eisen of bedreigingen toe aan het adres van de administratie. Behandel de eigenaren van de site met respect, want dit bepaalt direct de houding ten opzichte van jou. Onthoud dat alleen de administratie de bevoegdheid heeft om uw account te deblokkeren.

Stap 5

Als u begrijpt waarom de toegang tot de site voor u is geblokkeerd, probeer dan zo overtuigend mogelijk alle redenen te vermelden die u ertoe hebben aangezet om de verboden actie te ondernemen. Schrijf op dat je spijt hebt van wat je hebt gedaan en begrijp dat je ongelijk had.

Stap 6

Als de reden voor het verbod je niet duidelijk is, vraag dan op een delicate manier waarom je de toegang tot de site hebt geblokkeerd. Vermeld de datum en tijd waarop u dit probleem heeft ontdekt.

Stap 7

Beloof aan het einde van de brief dat dit niet meer zal gebeuren. Merk op hoe belangrijk toegang tot de site voor u is en hoe graag u de onaangename situatie voor u wilt veranderen.

Stap 8

Wacht zeker op een reactie van de sitebeheerder. Als de ontvangen brief vragen of redenen voor het verbod bevat waarvan u niet eens op de hoogte was, probeer dan een redelijke verklaring voor uw handelen te vinden en vermeld deze feiten op een beleefde manier in een antwoordbrief.

Aanbevolen: