Hoe U "1c: Boekhouding" Leert Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe U "1c: Boekhouding" Leert Gebruiken
Hoe U "1c: Boekhouding" Leert Gebruiken

Video: Hoe U "1c: Boekhouding" Leert Gebruiken

Video: Hoe U
Video: Hoe gebruik ik een bankrobot? | Boekhouden voor beginners 2024, Mei
Anonim

Het programma "1C: Accounting" is ontworpen om eraan te werken door speciaal opgeleide mensen die algemene kennis hebben van boekhoudmethoden, de principes en kenmerken van boekhoudbeleid bij de huidige onderneming.

Hoe u "1c: Boekhouding" leert gebruiken
Hoe u "1c: Boekhouding" leert gebruiken

Het is nodig

  • - het programma "1C: Boekhouding";
  • - een leerboek over boekhouden;
  • - praktische taken.

instructies:

Stap 1

Als je plotseling op het idee kwam om zelfstandig de vaardigheden van het werken in het boekhoudautomatiseringsprogramma "1C: Boekhouding" te leren, zorg er dan voor dat de vaardigheden en kennis die je op dit gebied hebt voldoende zullen zijn. U moet het rekeningschema kennen, de kenmerken van de structuur van elke rekening, het vermogen om dubbele invoer te behouden en de principes begrijpen van het weergeven van zakelijke transacties volgens deze methode, de documentatie kennen en correct kunnen invullen, opstellen rapportageformulieren, een algemeen beeld hebben van wat het beleid van het bedrijf is, enzovoort. Dit alles in vrij algemene termen die je kunt leren in sommige cursussen over boekhouden.

Stap 2

Als er cursussen in uw stad zijn die de vaardigheden van het werken in "1C: Accounting" aanleren, denk er dan nog eens over na dat het beter zou zijn om geen zelfstudie te doen. Dit is een nogal moeilijk gebied om te bestuderen, zelfs voor ervaren accountants met ervaring, bovendien moet het werk in dit programma rekening houden met functies die alleen kunnen worden bestudeerd met ervaring op dit gebied.

Stap 3

Als je besluit om het programma zelf te bestuderen, koop dan een van de exemplaren van de nieuwste versie ervan en download de snelstartgids. Ook is het niet overbodig om video-tutorials te bekijken.

Stap 4

Zorg ervoor dat u leest over de introductie van wijzigingen in deze of gene versie van het programma, over wijzigingen in de boekhoudregels. Mogelijk moet u tijdens het bestuderen van dit programma ook belastingadministratie gebruiken.

Stap 5

Wees op de hoogte van het nieuws over wijzigingen in de documentatievormen en update het programma tijdig. Vergeet niet om u ook te registreren op speciale thematische fora en informatie uit alternatieve bronnen te lezen. Luister daarnaast vaak naar het advies van meer ervaren professionals in het veld.

Aanbevolen: