Hoe Yandex-portemonnee Te Deblokkeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Yandex-portemonnee Te Deblokkeren?
Hoe Yandex-portemonnee Te Deblokkeren?

Video: Hoe Yandex-portemonnee Te Deblokkeren?

Video: Как включить VPN в яндекс браузере | установка впн 2022, December
Anonim

Meestal gebeurt het blokkeren van een portemonnee in het Yandex.Money-systeem omdat de rekeninghouder, zonder de identificatieprocedure te doorlopen, aanzienlijke hoeveelheden geld manipuleert. Als u met een dergelijk probleem wordt geconfronteerd, moet u bepaalde stappen volgen.

Hoe Yandex-portemonnee te deblokkeren?
Hoe Yandex-portemonnee te deblokkeren?

Het is nodig

Computer, internettoegang

instructies:

Stap 1

Nadat u bent verbannen uit betalingstransacties uit uw portemonnee, vraag voor het geval de administratie wat de blokkering heeft veroorzaakt. Als een niet-geïdentificeerd account de schuldige is, moet u een reeks acties uitvoeren voor uw verificatie in het systeem, evenals de daaropvolgende deblokkering van de portemonnee.

Stap 2

Open de hoofdpagina "Yandex.Money" en let op het rekeningnummer dat linksboven op de pagina wordt weergegeven. Ernaast ziet u een vraagpictogram. Klik erop. Het systeem laat u weten dat het account niet is geïdentificeerd. Hier wordt u gevraagd om de identificatie te doorlopen op een voor u geschikte methode. De eenvoudigste optie is een geautoriseerde betaling via het Contactsysteem. In sommige gevallen moet u echter mogelijk schriftelijke documenten overleggen die door een notaris zijn gecertificeerd en die bevestigen dat u en de persoon op wiens gegevens Yandex-portemonnee is geregistreerd, één persoon zijn.

Stap 3

Nadat u voor uzelf een handige identificatiemethode hebt gekozen, volgt u alle noodzakelijke stappen volgens de instructies op de site. Nadat uw identiteit is vastgesteld, komt de Yandex-portemonnee weer beschikbaar (als deze rechtstreeks op uw naam is geregistreerd).

Stap 4

Om dergelijke problemen te voorkomen, zelfs in de registratiefase, moet u uw echte gegevens opgeven en de nodige maatregelen nemen om u te identificeren (klik na registratie op het vraagpictogram naast het rekeningnummer).

Populair per onderwerp