Een Link Naar Een Elektronische Bron Maken

Inhoudsopgave:

Een Link Naar Een Elektronische Bron Maken
Een Link Naar Een Elektronische Bron Maken

Video: Een Link Naar Een Elektronische Bron Maken

Video: Een Link Naar Een Elektronische Bron Maken
Video: E-commerce voor Belgische kmo's I: Een webshop, waarom en hoe begin ik eraan? 2024, Mei
Anonim

Als u aan een document, artikel of bibliografie werkt, wordt u geconfronteerd met een probleem als een koppeling naar elektronische bronnen. Alle informatie die op internet wordt geplaatst en door u in uw werk wordt gebruikt, wordt beschouwd als een elektronische bron. Hoe maak je een link naar een elektronische bron?

Een link naar een elektronische bron maken
Een link naar een elektronische bron maken

Het is nodig

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Als u in een teksteditor Microsoft Word werkt, kunt u een koppeling naar een elektronische bron op een specifiek woord plaatsen. Selecteer hiervoor de optie "Invoegen" op de taakbalk. Selecteer vervolgens het woord dat u wilt associëren met de elektronische bron. Klik op de opdracht "Hyperlink" op de werkbalk. U ziet een venster voor het invoeren van het e-mailadres van de bron waarnaar u linkt. Selecteer in de lijst aan de linkerkant het type koppeling door naar een webpagina te wijzen. Nu wordt uw woord gekoppeld aan het adres dat u hieronder opgeeft.

Stap 2

In het midden van het venster staat de huidige map waarin het document is geplaatst. Daaronder staat een regel voor het invoeren van een e-mailadres. Voer in deze regel het volledige e-mailadres van de bron in, waarvan de link zichtbaar zal zijn in uw document. Klik OK. De koppeling is gemaakt.

Stap 3

Er zijn andere mogelijkheden om te koppelen. Er is een optie "Links" op de taakbalk. Het is ontworpen om voetnoten, referenties, bibliografie, enz. Om een link aan te maken, klikt u op de overeenkomstige knop, namelijk "Link invoegen". Selecteer in de lijst die wordt geopend de opdracht "Nieuwe bron toevoegen". U kunt verschillende links naar bronnen toevoegen, ze op verschillende manieren ontwerpen, dat wil zeggen, een specifieke kleur, lettertype, grootte en nog veel meer instellen.

Stap 4

U krijgt een automatisch ingevuld formuliervenster te zien. Vul alle vereiste gegevens in en klik op OK. De link is gemaakt in overeenstemming met de vereisten van GOST. Het is ook vermeldenswaard dat een koppeling naar elke internetbron kan worden gemaakt met behulp van standaardmethoden. Kopieer de link in uw browser en in een teksteditor, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Plakken". De link verschijnt meteen waar de cursor stond.

Aanbevolen: